Ο Χαβιέρ Κλεμέντε για την καραντίνα: «Οι υγιείς να πάνε για δουλειά!»

Ο Βάσκος τεχνικός, Χαβιέρ Κλεμέντε δεν συμφωνεί με τα μέτρα περιορισμού για την προστασία από τον κορονοϊό και τονίζει πως οι υγιείς πρέπει να πάνε για δουλειά! 

Ο Χαβιέρ Κλεμέντε για την καραντίνα: «Οι υγιείς να πάνε για δουλειά!»

Τα μέτρα που έλαβε η κυβέρνηση της Ισπανίας για να αποτρέψει την εξάπλωση της πανδημίας του κορονοϊού επέκρινε ο Χαβιέρ Κλεμέντε με αναρτήσεις του στα social media.

Συγκεκριμένα, ο Βάσκος προπονητής είναι εναντίον του περιορισμού που υποχρεώνει τον πληθυσμό να παραμείνει στο σπίτι και την παύση των περισσοτέρων οικονομικών δραστηριοτήτων εκτός από τις ουσιαστικές.

Ο 70χρονος κόουτς έγραψε αρχικά στο twitter: «Στο σπίτι πρέπει να μένουν όσοι έχουν μολυνθεί και αυτοί που μολύνουν, οι άλλοι στο δρόμο και στο χώρο εργασίας και έτσι θα υπάρξουν λιγότερα προβλήματα. Αυτό που πρέπει να είναι δύσκολο είναι να γνωρίζεις πώς να το κάνεις αυτό και τότε μένουν όλοι κλειδωμένοι, κακό για τους πολλούς παρηγοριά για τους ανόητους».

«Μετά από αυτό που ακούσαμε τόσο από την Υγεία όσο και από την Οικονομία, το συμπέρασμα που φτάνω με τη μικρή μου γνώση είναι ότι για να πάει η οικονομία καλά, πρέπει να πάτε στη δουλειά. Και ποιος πηγαίνει; Λοιπόν, εκείνοι που είναι υγιείς. Θα ήθελα να μάθω γιατί οι υγιείς άνθρωποι μένουν στο σπίτι», συμπλήρωσε.