Ανανεώνει ο Τόμας Μίλερ στην Μπάγερν ως το 2023

Σε συμφωνία για την ανανέωση της μεταξύ τους συνεργασίας ως το 2023 ήρθαν Τόμας Μίλερ και Μπάγερν Μονάχου

Ανανεώνει ο Τόμας Μίλερ στην Μπάγερν ως το 2023

Θετική εξέλιξη είχαν τελικά οι συζητήσεις της Μπάγερν Μονάχου με τον Τόμας Μίλερ για την ανανέωση της μεταξύ τους συνεργασίας, που ολοκληρώνεται το επόμενο καλοκαίρι. Στη νέα συνάντηση των δύο πλευρών επήλθε τελικά συμφωνία όσον αφορά το διάστημα της επέκτασης του συμβολαίου του Γερμανού επιθετικού, καθώς ο τελευταίος αποδέχτηκε την πρόταση της διοίκησης για να παραμείνει στην ομάδα ως το καλοκαίρι του 2023.

Ο 30χρονος διεθνής φορ ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα από τις ακαδημίες των Βαυαρών και στο διάστημα της μέχρι τώρα καριέρας του στον σύλλογο μετράει 195 γκολ σε 521 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις.

Μάλιστα, στο ξεκίνημα της εφετινής σεζόν δημοσιεύματα ήθελαν τον παίκτη να σκέφτεται την αποχώρησή του από τον σύλλογο εξαιτίας του παραγκωνισμού του από τον Νίκο Κόβατς. Έπειτα όμως από την απόλυση του τελευταίου από την τεχνική ηγεσία και την πρόσληψη του Χανς Φλικ, ο Μίλερ πήρε περισσότερο χρόνο συμμετοχής ώσπου, πλέον, αποφάσισε και να «δέσει» το μέλλον του στην ομάδα για περισσότερα χρόνια.

Υπενθυμίζεται επίσης, ότι ανάλογες διαπραγματεύσεις είχαν ξεκινήσει οι πρωταθλητές Γερμανίας το τελευταίο διάστημα και με τον βασικό τους τερματοφύλακα, τον Μάνουελ Νόιερ. Στην συγκεκριμένη υπόθεση, ωστόσο, οι συζητήσεις «πάγωσαν», καθώς ο 34χρονος παίκτης ζητούσε πενταετές συμβόλαιο για να μείνει στην ομάδα ως τα 39 του χρόνια, την στιγμή που η Μπάγερν του πρότεινε συνεργασία για 2 χρόνια.

Ο Νόιερ θέλει συμβόλαιο ως τα 39 του στην Μπάγερν!