«Η Premier League θα ξεκινήσει μόνο όταν το παιχνίδι θα είναι ασφαλές»

Η Premier League μαζί με την Αγγλική Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου εξέδωσε ανακοίνωση αναφορικά με το πότε θα επιστρέψει το πρωτάθλημα στην αγωνιστική δράση. 

«Η Premier League θα ξεκινήσει μόνο όταν το παιχνίδι θα είναι ασφαλές»

Άγνωστο παραμένει μέχρι στιγμής το πότε θα επιστρέψει στη δράση η Premier League. Οι φίλοι του αγγλικού πρωταθλήματος περιμένουν διακαώς να δουν και πάλι τις αγαπημένες τους ομάδες, ωστόσο η κατάσταση που επικρατεί σε όλο τον πλανήτη λόγω της έξαρσης του κορονοϊού δεν επιτρέπει τη διοργανώτρια αρχή να απαντήσει με σιγουριά για το πότε θα υπάρξουν ξανά αγώνες.

Γι' αυτό το λόγο οι διοργανωτές μαζί με την Αγγλική Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου εξέδωσαν από κοινού ανακοίνωση υποστηρίζοντας μεταξύ άλλων πως το πρωτάθλημα θα ξεκινήσει ξανά μόνο όταν είναι ασφαλές.

Συγκεκριμένα η ανακοίνωση αναφέρει: «Είμαστε όλοι αφοσιωμένοι στο να επιστρέψουμε στο παιχνίδι που αγαπάμε, αλλά μόνο όταν αυτό θα είναι ασφαλές. Εν μέσω της τρέχουσας αβεβαιότητας, οι οπαδοί θα έχουν λογικά πολλές ερωτήσεις για το τι θα γίνει με τη φετινή σεζόν και τις ομάδες τους, ωστόσο δεν υπάρχουν γρήγορες απαντήσεις για το πώς και πότε θα επιστρέψουμε στην ποδοσφαιρική κανονικότητα».