Η Gazzetta dello Sport για Τσιμίκα και Νάπολι - Η «σφήνα» Κουρζάβα

Τι γράφουν σήμερα (1/4) οι Ιταλοί για τη μεταγραφή του Κώστα Τσιμίκα στη Νάπολι. Το ρεπορτάζ της Gazzetta dello Sport και η αποκάλυψη της iotifonapoli.com.

Η Gazzetta dello Sport για Τσιμίκα και Νάπολι - Η «σφήνα» Κουρζάβα

Όσο περνάει ο καιρός τόσο και αυξάνονται οι "μνηστήρες" για τον Κώστα Τσιμίκα. Η Νάπολι και η Ίντερ από την Ιταλία είναι οι δύο ομάδες που ασχολούνται σοβαρά με τον διεθνή μπακ του Ολυμπιακού.

Ιδιαίτερα, το ενδιαφέρον της Νάπολι για τον Κώστα Τσιμίκα είναι γνωστό κι... εκφρασμένο. Το επισημαίνει και η Gazzetta dello Sport στη σημερινή (1/4) της έκδοση. Και όχι δεν πρόκειται για πρωταπριλιάτικη είδηση.

Ολυμπιακός: Μπάσιμο και των Ρώσων για Τσιμίκα

Η ιταλική εφημερίδα μεγάλης κυκλοφορίας αναφέρει ως υποψήφιους για την αριστερή πλευρά της άμυνας της Νάπολι δυο παίκτες. Ο ένας είναι ο 27χρονος Κροάτης Μπόρνα Μπάρισιτς της Ρέιντζερς και ο άλλος ο Κώστας Τσιμίκας, ο 24χρονος διεθνής μπακ του Ολυμπιακού και της ελληνικής εθνικής ομάδας.

Όπως γράφει η Gazzetta delo Sport «η αποτίμηση του Μπάρισιτς είναι περίπου 8 εκατομμύρια ευρώ, ενώ για τον Τσίμικα ο Αουρέλιο Ντι Λαουρέντις προσφέρει 8 εκατομμύρια συν 2 μπόνους. Ο Ολυμπιακός θα προτιμούσε 10 μετρητά».

Στο μεταξύ η ιστοσελίδα iotifonapoli.com βάζει κι άλλο έναν παίκτη στην... εξίσωση για τη Νάπολι που συνεχίζει να διερευνά την αγορά αναζητώντας ενισχύσεις για τη νέα σεζόν.

Πρόκειται για τον Γάλλο, Λαϊβίν Κουρζάβα της Παρί Σεν Ζερμέν, το συμβόλαιο του οποίου λήγει στο τέλος της σεζόν και είναι σαφώς πιο φθηνή λύση σε σχέση με τις άλλες δυο δεδομένου ότι η Νάπολι δεν θα χρειαστεί να πληρώσει ομάδα.

Για τον 29χρονο Κουρζάβα, ωστόσο, υπάρχει έντονο ενδιαφέρον από την Αγγλία (Λίβερπουλ, Άρσεναλ), την Ισπανία αλλά και από άλλες ομάδες της Ιταλίας (Γιουβέντους, 'Ίντερ). Θυμίζουμε ότι η Ίντερ έχει επίσης στο μπλοκάκι της τον Κώστα Τσιμίκα.