Premier League: Την Τετάρτη (1/4) συμφωνία για τους μισθούς

Πραγματοποιείται την Τετάρτη (1/4) η συνάντηση με την ένωση επαγγελματιών ποδοσφαιριστών με τους συλλόγους της Premier League και την αγγλική ποδοσφαιρική ομοσπονδία για επιτευχθεί συμφωνία όσον αφορά στη μείωση μισθών.

Premier League: Την Τετάρτη (1/4) συμφωνία για τους μισθούς

Οι σύλλογοι της Premier League και της αγγλικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας επιδιώκουν συμφωνία για ένα σχέδιο συλλογικής αφαίρεσης μισθών σε συνάντηση με την ένωση επαγγελματιών ποδοσφαιριστών που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη (1/4), όπως αναφέρει το BBC. Η πρόταση είναι μία από τις επιλογές που θα βοηθήσουν τους συλλόγους να διαφυλάξουν το οικονομικό τους μέλλον.

Τα αγγλικά πρωταθλήματα έχουν ανασταλεί τουλάχιστον μέχρι τις 30 Απριλίου και οι αρχές του πρωταθλήματος έχουν πει ότι θα συνεχίσουν τη δράση «μόνο όταν είναι ασφαλείς και επιτρέπουν οι συνθήκες».

Οι παίκτες της πρωτοπόρου της Championship, Λιντς, προσφέρθηκαν εθελοντικά να υπάρξει αναβολή στην καταβολή μισθών, ενώ η Μπέρμιγχαμ ζήτησε από παίκτες περικοπές μισθών κατά 50% τους επόμενους τέσσερις μήνες.

Ο πρόεδρος της Τότεναμ, Ντάνιελ Λίβι κάλεσε τους παίκτες και τους προπονητές να βοηθήσουν το αγγλικό ποδόσφαιρο σε αυτή την κρίση. «Έχουμε δει μερικούς από τους μεγαλύτερους συλλόγους στον κόσμο όπως η Μπαρτσελόνα, η Μπάγερν Μονάχου και η Γιουβέντους να λάβουν μέτρα για να μειώσουν το κόστος τους», δήλωσε ο Λέβι, ο οποίος αποκάλυψε ότι η Τότεναμ έχουν επιβάλει περικοπές μισθών κατά 20% σε 550 άτομα από το προσωπικό.