Φινάλε αλά Μουντιάλ στην Premier League; Αγώνες κάθε μέρα χωρίς κόσμο, με τηλεοπτική μετάδοση

Αγώνες κάθε μέρα σε προπονητικά κέντρα με τηλεοπτική μετάδοση, το σχέδιο για να ολοκληρωθεί αλά Μουντιάλ η Premier League.

Φινάλε αλά Μουντιάλ στην Premier League; Αγώνες κάθε μέρα χωρίς κόσμο, με τηλεοπτική μετάδοση

Μπορεί κάποιοι όπως ο Ρίο Φέρντιναντ να τάσσονται υπέρ της ακύρωσης του φετινού πρωταθλήματος της Premier League, υπάρχουν όμως κι αυτοί που ψάχνουν λύση. Αυτοί που τάσσονται υπέρ της ολοκλήρωσης του πρωταθλήματος κανονικά.

Σύμφωνα λοιπόν με ρεπορτάζ της εφημερίδας «Independent» πολλά είναι τα σχέδια που υπάρχουν για ολοκλήρωση της Premier League στα γήπεδα.. Ένα από τα σχέδια, με σημαντικές πιθανότητες να γίνει πραγματικότητα είναι για φινάλε τύπου, τελικής φάσης Παγκοσμίου Κυπέλλου. Με τις ομάδες, σε στιλ... Μουντιάλ, να μαζεύονται για να δώσουν τα εναπομείναντα παιχνίδια, μέσα στον Ιούνιο και τον Ιούλιο, κεκλεισμένων των θυρών και στα προπονητικά κέντρα!

Όλοι οι αγώνες θα διεξαχθούν με τηλεοπτική μετάδοση. Επίσης, οι 92 θα μοιραστούν έτσι ώστε να έχει αγωνιστική δράση κάθε μέρα, όπως ακριβώς συμβαίνει και στο Μουντιάλ.

Για λόγους... κορονοϊού, το σχέδιο προβλέπει ότι οι ομάδες θα καταλύσουν σε ξεχωριστά ξενοδοχεία, με τους παίκτες μακριά από τις οικογένειες τους, στο ίδιο διάστημα. Έτσι, θα μειωθεί ο κίνδυνος να νοσήσει κάποιος από τον κορονοϊό.

Πολλά είναι πιθανό να ξεκαθαρίσουν σήμερα. Οι σύλλογοι της Premier League έχουν προγραμματίσει μία τηλεδιάσκεψη, προκειμένου να αποφασίσουν νέα παράταση στην επανέναρξη της σεζόν. Πάντως, σύμφωνα με ρεπορτάζ της ιστοσελίδας «The Athletic», πολλές είναι οι ομάδες εκείνες που έχουν αποφασίσει να προτείνουν να ακυρωθεί η σεζόν εξαιτίας της κατάστασης που επικρατεί με την πανδημία, κάτι που σημαίνει ότι οι «κόκκινοι» δεν θα αναδειχθούν πρωταθλητές. Όπως τονίζεται στο ρεπορτάζ, οι σύλλογοι που θέλουν την ακύρωση της φετινής Premier League, υπογραμμίζουν ότι το ποδόσφαιρο πρέπει να περάσει στο παρασκήνιο και πως δεν έχει χώρο σε έναν κόσμο που θρηνεί χιλιάδες χαμένες ζωές.