Τι είπε ο Ιλκάι Γκουντογκάν για τη Λίβερπουλ και το πρωτάθλημα

Στην Αγγλία εδώ και ημέρες γίνεται κουβέντα για το εάν θα πρέπει να πάρει το πρωτάθλημα η Λίβερπουλ, εάν και εφόσον δεν ολοκληρωθεί τελικά η σεζόν. Διαβάστε τι απάντησε όταν ρωτήθηκε ο άσος της Μάντσεστερ Σίτι, Ιλκάι Γκουντογκάν

Τι είπε ο Ιλκάι Γκουντογκάν για τη Λίβερπουλ και το πρωτάθλημα

Στην Αγγλία εδώ και ημέρες γίνεται κουβέντα για το εάν θα πρέπει να πάρει το πρωτάθλημα η Λίβερπουλ, εάν και εφόσον δεν ολοκληρωθεί τελικά η σεζόν. Διαβάστε τι απάντησε όταν ρωτήθηκε ο άσος της Μάντσεστερ Σίτι, Ιλκάι Γκουντογκάν.

Είναι δεδομένο πως στην Αγγλία μέχρι και τις 30 Απριλίου δεν θα δούμε μπάλα. Μάλιστα είναι αβέβαιο εάν το πρωτάθλημα της Premier League ολοκληρωθεί.

Έτσι έχει ξεκινήσει μια ολόκληρη κουβέντα για το τι θα γίνει εάν και εφόσον η σεζόν δεν ολοκληρωθεί. Είναι σωστό να πάρει η Λίβερπουλ το πρωτάθλημα, από τη στιγμή που βρίσκεται 25 βαθμούς μπροστά από τη Μάντσεστερ Σίτι;

Ο άσος της ομάδας του Μάντσεστερ, Ιλκάι Γκουντογκάν ρωτήθηκε και έδωσε τη δική του απάντηση: «Για να είμαστε δίκαιοι, εγώ δεν θα είχα πρόβλημα να πάρει το πρωτάθλημα η Λίβερπουλ. Θα είμαι εντάξει με αυτό».

Ο Γκουντογκάν, ο οποίος έχει πανηγυρίσει τίτλο με τον Γιούργκεν Κλοπ όταν οι δυο τους υπηρετούσαν την Ντόρτμουντ, συνέχισε λέγοντας για το ενδεχόμενο να γίνουν τα επόμενα παιχνίδια χωρίς θεατές: «Δεν μου αρέσει αυτή η ιδέα. Δεν μπορώ να το φανταστώ και δεν ξέρω πόσο ρεαλιστικό είναι κάτι τέτοιο».

Ο διεθνής Γερμανός ρωτήθηκε και για το ενδεχόμενο να δώσουν οι ποδοσφαιριστές της μεγάλης κατηγορίας, μέρος των χρημάτων που κερδίζουν, σε παίκτες χαμηλότερων κατηγοριών: «Συμφωνώ. Δεν θα έχω κανένα πρόβλημα να γίνει κάτι τέτοιο».