Ποιοι παίζουν μπάλα σήμερα Σάββατο 28 Μαρτίου, εν μέσω κορονοϊού!

Εν μέσω της λαίλαπας του κορονοϊού, περισσότερα από 40 παιχνίδια διεξάγονται σήμερα (28/3) και προσφέρονται για στοιχηματισμό!

Ποιοι παίζουν μπάλα σήμερα Σάββατο 28 Μαρτίου, εν μέσω κορονοϊού!

Και όμως, η μπάλα… τσουλάει εν μέσω της πρωτοφανούς κρίσης του κορονοϊού. Το σημερινό πρόγραμμα περιλαμβάνει περισσότερα από 40 παιχνίδια, τα περισσότερα εκ των οποίων φιλικά, με κύριο πεδίο δράσης τη Σκανδιναβία.

Τα περισσότερα από αυτά προσφέρονται για ποντάρισμα από τις διαδικτυακές πλατφόρμες του ΟΠΑΠ και των υπόλοιπων στοιχηματικών εταιρειών, ενώ υπάρχουν και άλλα που προστίθενται ανά ώρα, κατόπιν συνεννοήσεων των εταιρειών με τους κατά τόπους παρόχους.

Σε ό,τι αφορά τα επίσημα πρωταθλήματα, σε εξέλιξη βρίσκεται η δεύτερη αγωνιστική του πρωταθλήματος της Λευκορωσίας.

Το πρόγραμμα της ημέρας περιλαμβάνει τέσσερα ματς, σε εξέλιξη βρίσκεται το ντέρμπι του Μινσκ ανάμεσα στην FC Μινσκ με την Ντιναμό και ολοκληρώνεται στις 6:00 μ.μ. με τη συνάντηση Γκοροντέγια - Σολιγκόρσκ.

Αργά το βράδυ, ξεκινώντας από τη 1:00 π.μ., θα διεξαχθούν τρία ματς στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής για το πρωτάθλημα της Νικαράγουας, κρατώντας παρέα στους ξενύχτηδες. Και για αυτό το πρωτάθλημα θα ακολουθήσει στοιχηματική πρόταση στο fosonline.gr!