Γουέστ Χαμ: Σε κατ' οικόν περιορισμό οκτώ παίκτες με συμπτώματα κορονοϊού!

Η αντιπρόεδρος της Γουέστ Χαμ, Κάρεν Μπράντι, ανακοίνωσε ότι οκτώ παίκτες της ομάδας παρουσιάζουν συμπτώματα κορονοϊού και γι' αυτό βρίσκονται σε απομόνωση.

Γουέστ Χαμ: Σε κατ' οικόν περιορισμό οκτώ παίκτες με συμπτώματα κορονοϊού!

Τα κρούσματα κορονοϊού στην Αγγλία αυξάνονται διαρκώς και αυτό φυσικά έχει επηρεάσει και τον χώρο του ποδοσφαίρου. Τελευταίο παράδειγμα αποτελούν οι οκτώ ποδοσφαιριστές της Γουέστ Χαμ, οι οποίοι έχουν εμφανίσει συμπτώματα και βρίσκονται στην απομόνωση μέχρι νεωτέρας, όπως γνωστοποιήθηκε από την ομάδα.

Αναλυτικά όσα ανέφερε η αντιπρόεδρος των «σφυριών», Κάρεν Μπράντι, για το εν λόγω συμβάν:

«Έχουν εμφανίσει οκτώ ποδοσφαιριστές της ομάδας συμπτώματα του ιού. Παρ' όλα αυτά παραμένουν υγιείς. Με μια χειραψία, ένα φτέρνισμα ή έναν απλό βήχα κινδυνεύει να κολλήσει οποιοσδήποτε. Δεν πρέπει να εφησυχάζουμε. Όλοι θέλουμε να επιστρέψουμε στην αγωνιστική δράση. Είμαστε απελπισμένοι με όλη αυτή την κατάσταση γύρω μας.

Ανακοινώθηκε πως δεν θα έχουμε δράση τουλάχιστον μέχρι τις 30 Απριλίου. Είμαστε διατεθειμένοι να παίξουμε παιχνίδια και τον Ιούλιο. Όλα τα κλαμπ έχουμε πει ότι πρέπει να αρχίσουμε ξανά το πρωτάθλημα όσο πιο νωρίς γίνεται».