Πέθανε από κορονοϊό ο πιο πιστός Άγγλος οπαδός! (pic)

Ο Άγγλος Σεμπ Λιούις, ο οποίος είχε παρακολουθήσει περισσότερα από 1.000 σερί παιχνίδια της Τσάρλτον, πέθανε την Παρασκευή (27/3) χτυπημένος από τον κορονοϊό, όπως ανακοίνωσε επισήμως το λονδρέζικο κλαμπ. 

Πέθανε από κορονοϊό ο πιο πιστός Άγγλος οπαδός! (pic)

Σε βαρύ πένθος βρίσκεται από την Παρασκευή (27/3) η οικογένεια της Τσάρλτον, λόγω του θανάτου ενός από τους πλέον πιστούς οπαδούς της αγγλικής ομάδας.

Όπως ενημέρωσε επισήμως ο σύλλογος του Λονδίνου, ο Σεμπ Λιούις δεν βρίσκεται πια στη ζωή, έχοντας χάσει τη μάχη με τον κορονοϊό, με τον οποίο είχε διαγνωστεί το προηγούμενο διάστημα.

«Είμαστε συντετριμμένοι ακούγοντας τα νέα για τον θάνατο ενός από τους πιο πιστούς και δημοφιλείς οπαδούς της Τσάρλτον, του Σεμπ Λιούις, σε ηλικία μόλις 38 ετών», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση της Τσάρλτον για τον Λιούις.

Ο εκλιπών είχε πάρει δικαίως τον τίτλο τού πιο πιστού φίλου της ομάδας, καθώς είχε παρακολουθήσει 1.076 συνεχόμενα παιχνίδια της ανεξαρτήτως έδρας!

Αμέσως μετά την ενημέρωση για τον Λιούις η Τσάρλτον ξεκίνησε εκστρατεία για να κρατήσει τον κόσμο στα σπίτια του με το hashtag «#StayhomeForSeb» («Μείνετε στο σπίτι για τον Σεμπ»). Είναι αξιοσημείωτο ότι οι φίλοι της ομάδας ανταποκρίθηκαν αμέσως στην έκκληση της Τσάρλτον.