Ενδιαφέρον της Γιουβέντους για Μαρσέλο

Στη Γιουβέντους... καλοβλέπουν την περίπτωση του Μαρσέλο για ενδεχόμενη μεταγραφή, με τους Μαουρίτσιο Σάρι και Κριστιάνο Ρονάλντο να εκτιμούν ιδιαίτερα τον Βραζιλιάνο μπακ-χαφ της Ρεάλ Μαδρίτης.

Ενδιαφέρον της Γιουβέντους για Μαρσέλο

Το ενδιαφέρον της Γιουβέντους για την περίπτωση του Μαρσέλο είναι υπαρκτό εδώ και αρκετούς μήνες και φαίνεται πως τον τελευταίο καιρό έχει αναθερμανθεί.

Παρότι ο έμπειρος Βραζιλιάνος μπακ-χαφ της Ρεάλ Μαδρίτης δεν βρίσκεται και στην καλύτερη φόρμα του, έχοντας ταλαιπωρηθεί και από τραυματισμό, στο Τορίνο θεωρούν ότι πρόκειται για μια εξαιρετική λύση στο αριστερό άκρο της άμυνας και έχουν ήδη κινητοποιηθεί προκειμένου να προετοιμάσουν το έδαφος για τη μεταγραφή.

Είναι δεδομένο πως ο παίκτης αρέσει στον προπονητή της «γηραιάς κυρίας», Μαουρίτσιο Σάρι, ο οποίος ούτως ή άλλως θα ήθελε τον Μαρσέλο κυρίως ως αναπληρωματικό του Σάντρο, με τον τελευταίο να έχει... καπαρώσει θέση βασικού στη Γιουβέντους ως αριστερός οπισθοφύλακας.

Σύμφωνα μάλιστα με την έγκυρη εφημερίδα «Marca», πριν από τη διακοπή των πρωταθλημάτων λόγω του κορονοϊού οι άνθρωποι της Γιούβε ήταν έτοιμοι να κάνουν ταξίδι στη Μαδρίτη προκειμένου να έρθουν σε επαφή με το περιβάλλον του παίκτη αλλά και με την πλευρά της Ρεάλ.

Πέρα από τον Σάρι, ένας σημαντικός παράγοντας που ενδεχομένως να παίξει ρόλο στην υλοποίηση της μεταγραφής είναι ο πρώην συμπαίκτης του Μαρσέλο και νυν σταρ της Γιουβέντους, Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος από την πρώτη στιγμή είχε εκφράσει την επιθυμία του να παίξει ξανά μαζί με τον διεθνή Βραζιλιάνο.