Η διάσημη κουτουλιά στη μάχη κατά του κορονοϊού και όσα λέει ο Ματεράτσι για την ατάκα στον Ζιντάν

Ο ευφυής τρόπος να μαζέψει χρήματα για τον κορονοϊό από την... κουτουλιά του Ζιντάν και ο διάλογος του Μάρκο Ματεράτσι με τον Φάμπιο Καναβάρο.

Η διάσημη κουτουλιά στη μάχη κατά του κορονοϊού και όσα λέει ο Ματεράτσι για την ατάκα στον Ζιντάν

Είχε γίνει γνωστό, αλλά έχει άλλη χάρη να το μαθαίνεις από τον... εξ ημισείας πρωταγωνιστή ενός επεισοδίου που έμεινε στην ποδοσφαιρική ιστορία.

Ο Μάρκο Ματεράτσι αποκάλυψε την ατάκα που είπε στον Ζινεντίν Ζιντάν προκαλώντας την περιβόητη... κουτουλιά του Γάλλου σταρ. Τη διάσημη κουτουλιά στο 110ο λεπτό του τελικού του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2006, στο τελευταίο ματς του «Ζιζού».

Ο Ιταλός ήταν αποκαλυπτικός στη διάρκεια συνέντευξης στο instagram μαζί με τον τότε συμπαίκτη του στην Εθνική Ιταλίας Φάμπιο Καναβάρο.

«Του είπα... δεν θέλω τη φανέλα σου, προτιμώ να ... την αδερφή σου. Κι ακολούθησε η... κουτουλιά. Ποτέ δεν σκέφτηκα τι άλλο θα μπορούσε να έχει γίνει σε αυτή τη φάση. Για καλή μου τύχη, άργησα να... συνειδητοποιήσω τι έκανε. Αλλιώς, επειδή ξέρω πως θα αντιδρούσα, είμαι σίγουρος πως θα είχα αποβληθεί κι εγώ».

Ο Ματεράτσι μίλησε και για τη μία και μοναδική συνάντησή του με τον Ζιντάν: «Βρεθήκαμε κοντά μία φορά κατά λάθος, αλλά δεν υπάρχει πρόβλημα. Για την ακρίβεια έχω μόνο κολακευτικά λόγια για τον Ζιντάν κι όλα όσα έχει κάνει και ως προπονητής με τη Ρεάλ Μαδρίτης». Απευθυνόμενος στον Καναβάρο, ο Ματεράτσι είπε: «Φάμπιο, πήγαινε να του μιλήσεις. Θα πουλήσουμε και... τηλεοπτικά δικαιώματα και θα κάνουμε μεγάλη επιτυχία».

Ο Ματεράτσι βγάζει σε δημοπρασία τη φανέλα που φορούσε σε εκείνο το παιχνίδι. Τα χρήματα θα πάνε στον Ιταλικό Ερυθρό Σταυρό που δίνει τον μεγαλύτερο αγώνα κατά του Covid-19.