Ο Μπιέλσα «πληρώνει» τους υπαλλήλους της Λιντς

Απίστευτη κίνηση από τον Μαρτσέλο Μπιέλσα που αποφάσισε να μειώσει τον μισθό του για να πληρωθούν οι υπάλληλοι της Λιντς, ενώ το ίδιο έπραξαν και οι ποδοσφαιριστές του αγγλικού συλλόγου. 

Ο Μπιέλσα «πληρώνει» τους υπαλλήλους της Λιντς

Ο Μαρτσέλο «El Loco» (Τρελός) Μπιέλσα, ο άνθρωπος που από τον πάγκο της Λιντς διέταξε τους παίκτες του να αφήσουν την αντίπαλη ομάδα (Άστον Βίλα) να σκοράρει γιατί προηγουμένως είχαν πετύχει γκολ επειδή δεν τήρησαν το fair play, χάνοντας τη δυνατότητα διεκδίκησης ανόδου στην Premier League, αποφάσισε να μειώσει τον μισθό του για να επιτρέψει στον σύλλογο να πληρώσει «όλους τους 272 υπαλλήλους του».

Το παράδειγμά του ακολούθησαν και οι παίκτες της πρωτοπόρου ομάδας στην κατάταξη της Championship, η οποία πριν από την αναστολή της αγωνιστικής δραστηριότητας βρισκόταν κοντά στο άλμα ανόδου, μετά από 16 χρόνια στις κατώτερες κατηγορίες.

«Έπρεπε να το κάνουμε για ένα πιο ειρηνικό μέλλον», ήταν το σχόλιο του προπονητή για τη χειρονομία του ιδίου και των παικτών του. Με τη σειρά τους, οι ποδοσφαιριστές εξέδωσαν ανακοίνωση για να πουν ότι «διανύουμε μια δύσκολη περίοδο και είναι σημαντικό να συνεργαστούμε όλοι μαζί για να βρούμε έναν τρόπο διόδου του συλλόγου απ΄ αυτή και τελειώσει η σεζόν με τον τρόπο που όλοι ελπίζουμε».

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ