Οι παίκτες της Νόριτς κάνουν παρέα σε ηλικιωμένους!

Σε μια συγκινητική κίνηση προχώρησε η διοίκηση της Νόριτς, αφού κάθε ποδοσφαιριστής πήρε μια λίστα με ηλικιωμένους οπαδούς του συλλόγου, κάνοντάς τους τηλεφωνική παρέα σε αυτές τις δύσκολες ημέρες. 

Οι παίκτες της Νόριτς κάνουν παρέα σε ηλικιωμένους!

Όπως οι περισσότεροι λαοί στον κόσμο έτσι και εκείνος της Αγγλίας βρίσκεται σε αυτοπεριορισμό έτσι ώστε να αποφύγει την έκθεση και συνάμα την εξάπλωση του κορονοϊού. Κάθε ομάδα της Premier League (έχει μπει «λουκέτο» στο πρωτάθλημα) προσπαθεί να βρει τρόπους για να προσφέρει στην κοινωνία, δίνοντας το καλό παράδειγμα σε αυτές τις δύσκολες ημέρες.

Οι παράγοντες της Νόριτς, βέβαια, πήγαν πολλά βήματα προς τα εμπρός, καθώς έδωσαν σε κάθε ποδοσφαιριστή μια λίστα με ονόματα ηλικιωμένων υποστηρικτών του συλλόγου ώστε εκείνοι να τους τηλεφωνούν, να τους κρατούν παρέα και να τους δίνουν δύναμη σε αυτήν τη δύσκολη περίοδο.

Ο τερματοφύλακας της Νόριτς Τιμ Κρουλ αποκάλυψε την ενέργεια των «καναρινιών» και μάλιστα είπε ότι αυτός και οι συμπαίκτες του πρέπει να ενημερώνουν άμεσα την ομάδα αν θεωρούν ότι κάποιος ηλικιωμένος αντιμετωπίζει πνευματικό ή σωματικό πρόβλημα ώστε στη συνέχεια να γίνονται οι απαραίτητες ενέργειες για τη φροντίδα του.

«Η ομάδα έχει πολλούς κατόχους διαρκείας σε μεγάλη ηλικία. Η γειτόνισσά μου είναι 94 ετών και τη βοήθησα με τα ψώνια της. Έκανα μια μικρή προσπάθεια που μου έδωσε τεράστια ευχαρίστηση», είπε ο Κρουλ στην «De Telegraaf».