Αζάρ: «Πολύ κακή η πρώτη μου χρονιά στη Ρεάλ»

Ο Εντέν Αζάρ σε πρόσφατη συνέντευξή του έκανε τον απολογισμό του για την πρώτη του σεζόν στην Ρεάλ Μαδρίτης.

Αζάρ: «Πολύ κακή η πρώτη μου χρονιά στη Ρεάλ»

Ήταν η μεταγραφή του καλοκαιριού και όμως απογοήτευσε οικτρά με την παρουσία του. Ο λόγος για τον Εντέν Αζάρ, ο οποίος μετακόμισε στη Ρεάλ Μαδρίτης στο απόγειο της καριέρας του, χωρίς να καταφέρει στην πρώτη του σεζόν να δείξει την αξία του.

Ο διεθνής Βέλγος είχε πολλούς τραυματισμούς που τον κράτησαν μεγάλο διάστημα εκτός και δεν τον άφησαν να βρει ρυθμό.

Σε πρόσφατη συνέντευξή του, ο Αζάρ έκανε τον απολογισμό του για την απογοητευτική του παρουσία, τονίζοντας ότι από την επόμενη χρονιά θα δείξει το πραγματικό του αγωνιστικό πρόσωπο:

«Η πρώτη μου σεζόν στην Ρεάλ ήταν πολύ κακή. Τα περισσότερα πήγαν στραβά. Ήταν μια χρονιά προσαρμογής. Θα κριθώ για την δεύτερη μου σεζόν εδώ. Είναι στο χέρι μου να βρίσκομαι σε καλή φόρμα του χρόνου. Το σύνολο εδώ στην ομάδα είναι υπέροχο. Εχω ακόμα 4 χρόνια συμβόλαιο με την Ρεάλ», ανέφερε χαρακτηριστικά ενώ μίλησε για τις επιπτώσεις του κορονοϊού και την πορεία της αποθεραπείας του:

«Είμαι πολύ καλά. Παραμένω στο σπίτι και ασφαλής. Εγώ συνεχίζω την αποθεραπεία μου. Έβγαλα και τα ράμματα πριν μια εβδομάδα. Δουλεύω πιο σκληρά. Μπορώ να περπατήσω. Παρ' όλα αυτά δεν αφήνω να έρχονται να με δουν εξαιτίας του κορονοϊού. Φοβάμαι λίγο, όπως και ο υπόλοιπος κόσμος αλλά περισσότερο φοβάμαι τις επαφές με άλλα άτομα. Ανησυχώ για τους άρρωστους ανθρώπους που αυτοί έχουν τα περισσότερα προβλήματα».