Αναγκαστική παραμονή του Μανωλά στην Ιταλία!

Η Νάπολι δεν αφήνει τους ξένους ποδοσφαιριστές της να επιστρέψουν στην πατρίδα τους, μέχρι να λήξει η καραντίνα στην χώρα

Αναγκαστική παραμονή του Μανωλά στην Ιταλία!

Με την επιδημία του κορονοϊού να «καλπάζει» όσοι ποδοσφαιριστές μένουν εκτός της χώρας τους αυτές τις στιγμές προσπαθούν να επανέλθουν στην πατρίδα τους. Έτσι τον ίδιο δρόμο ακολουθούν και οι ποδοσφαιριστές που προσπαθούν να γυρίσουν στην χώρα τους.


Στην Ιταλία και πιο συγκεκριμένα στην Νάπολι δεν αφήνουν τους ποδοσφαιριστές να φύγουν από την χώρα. Σύμφωνα με τον Ιταλικό τύπο στην Νάπολι ακολουθούν τους δικούς τους κανόνες. Με λίγα λόγια δεν αφήνουν τους ξένους ποδοσφαιριστές να φύγουν από την χώρα.

«Μάχη Νάπολι και Ίντερ για Τσιμίκα»


Η Ιταλική κυβέρνηση έχει απαγορεύσει και της προπονήσεις, αφού άπαντες έχουν μπει σε καραντίνα στην χώρα. Η Νάπολι μάλιστα σχεδίαζε αυτή την εβδομάδα να ξεκινήσουν κανονικά οι προπονήσεις ύστερα από τον περιορισμό που είχαν τεθεί για 14 ημέρες.


Τελικά θα γίνει το προφανές και δεν θα ξεκινήσουν προπονήσεις όπως διατάζει η Ιταλική κυβέρνηση, καθώς όλη η χώρα παραμένει σε κατ οίκον περιορισμό.
Παρόλα αυτά και πάλι οι «παρτενοπέι» αποφάσισαν να κρατήσουν τους παίκτες τους για άλλες 14 μέρες εντός της χώρας, ενώ αν κάποιος θέλει να γυρίσει στην πατρίδα του θα πρέπει να παραμείνει για άλλες 14 ημέρες σε καραντίνα

Digitalsolidarity.gov.gr: Όλες οι δωρεάν ή με έκπτωση υπηρεσίες για να #Μένουμε_Σπίτι

Και όσο μιλάμε για την Νάπολι και τους ποδοσφαιριστές που δεν μπορούν να επιστρέψουν στην χώρα τους έτσι και ο «δικός» μας Κώστας Μανωλάς, παραμένει «παγιδευμένος» στην Ιταλία.