Αναβλήθηκαν οι προπονήσεις της Νάπολι μετά τις αντιδράσεις

Δεν επιστρέφουν τελικά την Τετάρτη στις προπονήσεις οι παίκτες της Νάπολι, παρά τον αρχικό προγραμματισμό που είχαν κάνει οι «παρτενοπέι», μετά τις αντιδράσεις στην Ιταλία

Αναβλήθηκαν οι προπονήσεις της Νάπολι μετά τις αντιδράσεις

Μετά την Λάτσιο μία ακόμα ομάδα του Καμπιονάτο πήρε πίσω την απόφασή της να επιστρέψει στις προπονήσεις. Ο λόγος για την Νάπολι, η οποία είχε προγραμματίσει αρχικά να γυμναστούν κανονικά την Τετάρτη (25/03) οι παίκτες της, παρά την κατάσταση που επικρατεί στην γειτονική Ιταλία με τον κορονοϊό.

Το σχετικό θέμα επιβεβαίωσαν οι «παρτενοπέι» με μήνυμά τους στον προσωπικό τους λογαριασμό στα Μέσα κοινωνικής δικτύωσης, έπειτα και από τις έντονες αντιδράσεις που προκλήθηκαν στην Ιταλία, ενώ όπως σημείωσαν η επιστροφή της ομάδας στις προπονήσεις αναβάλλεται επ’ αόριστον.

«Η Νάπολι ανακοινώνει πως οι αθλητικές της δραστηριότητες αναβάλλονται επ’ αόριστον. Η ημερομηνία που θα συνεχιστούν οι προπονήσεις θα οριστεί ανάλογα με την εξέλιξη της κατάστασης για την υγεία όσον αφορά τον κορονοϊό», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Σημειώνεται ότι στον σύλλογο του ιταλικού νότου αγωνίζονται και δύο Έλληνες παίκτες και συγκεκριμένα ο Ορέστης Καρνέζης αλλά και ο Κώστας Μανωλάς, ο οποίος μάλιστα αποκτήθηκε από τη Νάπολι μόλις το περασμένο καλοκαίρι από την Ρόμα.

Δείτε την ανάρτηση της Νάπολι: