Παπού Γκομέζ: «Το παιχνίδι στο Μπέργκαμο ευθύνεται για την εξάπλωση του κορονοϊού»

Ο ποδοσφαιριστής της Αταλάντα, Παπού Γκομέζ μεταξύ άλλων τόνισε πως το γεμάτο γήπεδο στο ματς με τη Βαλένθια έκανε χειρότερη την κατάσταση στο Μπέργκαμο.

Παπού Γκομέζ: «Το παιχνίδι στο Μπέργκαμο ευθύνεται για την εξάπλωση του κορονοϊού»

Τις τελευταίες ημέρες έχει κυκλοφορήσει ένα σενάριο που θέλει την αναμέτρησης της Αταλάντα με τη Βαλένθια στο Champions League να έχει παίξει ρόλο στην διασπορά του κορονοϊού, υποστήριξε με δηλώσεις του στην «OLE» ο Παπού Γκομέζ.

Ο ποδοσφαιριστής των «Μπεργκαμέσκι», αναφέρθηκε στη συγκέντρωση των οπαδών στο γήπεδο και χαρακτήρισε, καταδικαστική την εξέλιξη για την Ιταλία και συγκεκριμένα για το Μπέργκαμο.

«Νομίζω ότι υπάρχει αρκετά μεγάλη έλλειψη ενημέρωσης στην αρχή και όλοι τότε είχαμε πάρει την κατάσταση αρκετά ελαφρά. Νομίζαμε ότι απλώς είναι μια ακόμη ίωση ένας ιός σας όλους τους άλλους και έτσι συνεχίσαμε κανονικά τις ζωές μας. Τότε όμως άρχισαν οι θάνατοι και άρχισε ο φόβος», αναφέρει και συνεχίζει:

«Για την δραματική κατάσταση στο Μπέργκαμο ευθύνεται και το πρώτο παιχνίδι με την Βαλένθια. Στο γήπεδο υπήρξαν 45 χιλιάδες άνθρωποι. Επίσης όταν πήγαμε στη Βαλένθια τα πάντα ήταν αρκετά χαλαρά. Δεν υπήρχαν έλεγχοι. Τώρα όμως η Ισπανία είναι η δεύτερη χώρα στην Ευρώπη με κρούσματα. Ένας παίκτης της Βαλένθια μάλιστα που είχε κορονοϊό έπαιξε με εμάς. Τώρα περιμένουμε να δούμε εάν κάποιος από εμάς έχει κάποιο σύμπτωμα».