Ο αρχηγός της Γουλβς, Κόνορ Κόντι, δεν ξεχνά τον Ολυμπιακό

Ο αρχηγός της Γουλβς, Κόνορ Κόντι, μίλησε στο BBC Radio 5 Live  για τον κορονοϊό και τον αγώνα με τον Ολυμπιακό.

Ο αρχηγός της Γουλβς, Κόνορ Κόντι, δεν ξεχνά τον Ολυμπιακό

Ο αρχηγός της Γουλβς, Κόνορ Κόντι, δηλώνει στη διάθεση των συμπαικτών του, καθώς η Μεγάλη Βρετανία μάχεται κατά της επιδημίας του κορονοϊού.

Η Premier League έχει διακοπεί μέχρι τις 30 Απριλίου. Και το Europa League στο οποίο συμμετέχει η Γουλβς επίσης, σε μια προσπάθεια επιβράδυνσης της εξάπλωσης του ιού.

Αυτή είναι μια δύσκολη στιγμή για τους συλλόγους, με τα οικονομικά προβλήματα και το ηθικό των ανθρώπων να έχουν πάρει την κατιούσα.

Ο Κόντι μίλησε για τον ρόλο του σε αυτή την εξαιρετικά δύσκολη περίοδο σε συνέντευξη που έδωσε στο BBC Radio 5 Live, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στον Ολυμπιακό, τον οποίο η Γουλβς αντιμετώπισε (1-1) στο «Γ. Καραϊσκάκης» για τη φάση των «16» του Europa League.

«Το καλό είναι ότι οι άνθρωποι στο κλαμπ ήταν πολύ σαφείς για το τι ήθελαν να κάνουν τις τελευταίες εβδομάδες. Ήμασταν μία από τις τελευταίες ομάδες που έπαιξαν, πριν όλα τα παιχνίδια ανασταλούν. Είχαμε το παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό, που έγινε κεκλεισμένων των θυρών και, για να είμαι απόλυτα ειλικρινής, ήταν πολύ δύσκολο. Είναι δύσκολο να παίξεις ποδόσφαιρο μπροστά σε άδειες εξέδρες, είναι δύσκολο να βρεις κίνητρο δίχως την ενέργεια που σου δίνει το πλήθος. Έτσι ήταν πραγματικά δύσκολο για μας αυτό το ματς», είπε ο Κόντι.

Αναφερόμενος στο ρόλο του αρχηγού τόνισε: «Ως αρχηγός ποτέ δεν θα αλλάξω αυτό που κάνω. Θα είμαι πάντα εκεί για να μιλήσω με τους συμπαίκτες μου. Αν θέλουν να με ρωτήσουν ή να μάθουν κάτι, ξέρουν πού θα με βρουν. Αλλά είμαι επίσης εκεί ως μια μικρή γέφυρα αν ο προπονητής ή οι διοικούντες θέλουν να μεταφέρουν κάτι στους παίκτες. Νομίζω ότι είναι σημαντικό να είμαστε ανοιχτοί, ειλικρινείς. Είμαι εκεί για να περάσω μηνύματα όπου χρειάζεται».