Ο λόγος που ο Ιγκουαΐν έφυγε σαν τον κλέφτη από την Ιταλία

Ο Γκονσάλο Ιγκουαΐν εν μέσω της σοβαρής επιδημίας του κορονοϊού στην Ιταλία, έσπασε την καραντίνα της Γιουβέντους και αποφάσισε να ταξιδέψει στην Αργεντινή. Είχε ωστόσο πολύ σοβαρό λόγο.

Ο λόγος που ο Ιγκουαΐν έφυγε σαν τον κλέφτη από την Ιταλία

Στο επίκεντρο δριμείας κριτικής βρέθηκε ο Γκονσάλο Ιγκουαΐν (όπως και ο Ροντρίγκο Μπεντανκούρ), ο οποίος αποφάσισε να σπάσει την καραντίνα στην Ιταλία για ταξιδέψει στην Αργεντινή.

Οι δύο τους εντοπίστηκαν στο αεροδρόμιο, με την αστυνομία να τους αποτρέπει το ταξίδι προς την Αργεντινή με ιδιωτικό τζετ, παρά την καραντίνα στην οποία έχουν τεθεί άπαντες στην Γιουβέντους, μετά τα θετικά κρούσματα των Ρουγκάνι και Ματουιντί.

Οι ποδοσφαιριστές, πάρα την αποτροπή της αστυνομίας, φέρεται να πραγματοποίησαν τελικά το ταξίδι, ταξιδεύοντας μέσω Γαλλίας στην Ισπανία, ώστε να πάρουν την πτήση για τον προορισμό τους.

Ωστόσο, τουλάχιστον ο έμπειρος επιθετικός της Γιουβέντους είχε σοβαρό λόγο που ήθελε να επιστρέψει άμεσα στη χώρα του. Σύμφωνα με το «CNN Radio Argentina», η μητέρα του 32χρονου φορ είναι βαριά άρρωστη και ο Ιγκουαΐν ήθελε πάση θυσία να βρεθεί κοντά της, όχι για να «ξεφύγει» από την αυστηρή καραντίνα της Ιταλίας.

Μάλιστα, ο Ιγκουαΐν υποβλήθηκε σε εξετάσεις αλλά βρέθηκε αρνητικός στον Covid-19. Δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό πάντως αν η μητέρα του ποδοσφαιριστή έχει προσβληθεί από τον κορονοϊό ή όχι.

Το σίγουρο είναι ότι μέχρι στιγμής η Αργεντινή βρίσκεται σε πολύ καλύτερη μοίρα από την γειτονική μας χώρα και την Ισπανία, όπως παραδέχτηκε και ο Χουάν Μουνάφο σε συνέντευξή του, έχοντας μόλις 158 κρούσματα και 3 νεκρούς, απόρροια των πολύ σκληρών μέτρων που επέβαλλε από την πρώτη στιγμή η κυβέρνηση.