Διασημότητες που «χτυπήθηκαν» από τον κορονοϊό

Ηθοποιοί-Aστέρες του Χόλιγουντ, πολιτικοί, κορυφαίοι αθλητές σε μπάσκετ και ποδόσφαιρο, ιδιοκτήτες ομάδων, είναι μέσα στη λίστα με τους διάσημους ανθρώπους που έχουν χτυπηθεί από τον κορονοϊό. 

Διασημότητες που «χτυπήθηκαν» από τον κορονοϊό

Τα κρούσματα από την πανδημία όλο και αυξάνονται ανά τον κόσμο, αν και αρκετές χώρες προσπαθούν και έχουν καταφέρει να ελέγξουν την κατάσταση. Τα κρούσματα παγκοσμίως έχουν ξεπεράσει τις 200.000 και μέσα στη λίστα βρίσκονται και αρκετοί διάσημοι. Άνθρωποι αστέρες του Χόλιγουντ, κορυφαίοι μπασκετμπολίστες και σπουδαίοι ποδοσφαιριστές, όπως και ιδιοκτήτες ομάδων, με την περίπτωση του Βαγγέλη Μαρινάκη να ξεχωρίζει.

Ηθοποιοί: Ο «Forrest Gump» Τομς Χανκς (και η σύζυγος του), ο «Luther» Ίντρις Έλμπα

Αθλητές/προπονητές: Κέβιν Ντουράντ (μπασκετμπολίστας των Νετς), Τρέι Τόμπκινς (μπασκετμπολίστας της Ρεάλ), Μικέλ Αρτέτα (κόουτς Άρσεναλ), Καλούμ Χάντσον-Οντόι (ποδοσφαιριστής Τσέλσι), Ντανιέλε Ρουγκάνι (ποδοσφαιριστής Γιουβέντους), Μπλες Ματουϊντί (ποδοσφαιριστής Γιουβέντους), Μανόλο Γκαμπιαντίνι (Σαμπντόρια), Εζεκιέλ Γκαράι (Βαλένθια), Ελιακίμ Μανγκαλά (Bαλένθια), Μόρτεν Θόρσμπι (Φιορεντίνα), Αλμπιν Εκνταλ (Φιορεντίνα), Ομάρ Κόλλεϊ (Φιορεντίνα), Ζόρζε Ζεσούς (κόουτς Φλαμένγκο).

Πολιτικοί: Τζάστιν Τριντό (πρωθυπουργός Καναδά), Πίτερ Ντάτον (υπουργός Εσωτερικών Αυστραλίας), Ιράι Χαρίτζι (υφυπουργός Υγείας Ιράν),

Όσον αφορά την Ελλάδα, άνθρωποι που είναι γνωστοί στο ευρύ κοινό, οι οποίοι και έχουν χτυπηθεί από τον κορονοϊό, είναι οι εξής: Βαγγέλης Μαρινάκης (ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Ολυμπιακός), Αλέξης Παπαχελάς (Δημοσιογράφος), Φαίη Σκορδά (τηλεπαρουσιάστρια)