Τσέλσι: Παραχωρεί το ξενοδοχείο της σε γιατρούς και νοσηλευτικό προσωπικό

Η Τσέλσι παραχωρεί το ξενοδοχείο της που βρίσκεται κοντά στο «Στάμφορντ Μπριτζ» προκειμένου να ξεκουράζεται εκεί το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό.

Τσέλσι: Παραχωρεί το ξενοδοχείο της σε γιατρούς και νοσηλευτικό προσωπικό

Η Τσέλσι παραχωρεί το ξενοδοχείο της ομάδας που βρίσκεται κοντά στο «Στάμφορντ Μπριτζ» ώστε να ξεκουράζεται εκεί το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό που μάχεται εδώ και μέρες με τον κορονοϊό.

Την απόφαση πήρε φυσικά ο ίδιος ο ιδιοκτήτης των Λονδρέζων, ο Ρώσος Ρόμαν Αμπράμοβιτς και έτσι οι εγκαταστάσεις παραχωρούνται για να χρησιμοποιηθούν από τον Εθνικό Οργανισμό Υγείας!

Όπως έγινε γνωστό, δυνατότητα να μπουν στο ξενοδοχείο της ομάδας της Τσέλσι θα έχουν και οι γιατροί αλλά και οι νοσηλευτές, όταν χρειάζονται ξεκούραση.

Αυτό φυσικά γίνεται γιατί τα νοσοκομεία με την έξαρση του κορονοϊού δουλεύουν ασταμάτητα, τη στιγμή μάλιστα που τα κρούσματα καθημερινά στη Μεγάλη Βρετανία αυξάνονται.

Η ενημέρωση από την Τσέλσι

«Πολλοί από το ιατρικό προσωπικό θα εργάζονται για πολλές ώρεςκαι μπορεί να μην είναι σε θέση να ταξιδέψουν στο σπίτι ή διαφορετικά θα έπρεπε να κάνουν μακρές μετακινήσεις

Τα καταλύματα στην πόλη βοηθούν στη διατήρηση της υγείας και της ευημερίας αυτού του κρίσιμου προσωπικού σε αυτή την κρίσιμη εποχή.

Αυτό θα είναι για μια περίοδο δύο μηνών, και στη συνέχεια θα επανεξεταστεί υπό το πρίσμα των περιστάσεων τότε.

Ο αριθμός των δωματίων που θα χρησιμοποιηθούν θα εξαρτηθεί από τη ζήτηση, αλλά ενδεχομένως όλα τα δωμάτια του Millennium Hotel θα μπορούσαν να δοθούν για αυτόν τον σκοπό».