Το μετέωρο βήμα του Παπαδόπουλου μετά τον υποβιβασμό του Αμβούργου

Tι θα κάνει ο Κυριάκος Παπαδόπουλος τώρα που το Αμβούργο υποβιβάστηκε...

Το μετέωρο βήμα του Παπαδόπουλου μετά τον υποβιβασμό του Αμβούργου

Ο 26χρονος διεθνής αμυντικός δεν μπόρεσε να βοηθήσει την ομάδα του να αποφύγει τον υποβιβασμό στην Β΄ κατηγορία και τώρα θα πρέπει να σκεφθεί το μέλλον του. Θα μείνει ή θα φύγει; Οι προτάσεις δεν του λείπουν. Λέγεται πως έχει μία πρόταση και από τον ΠΑΟΚ.

Ο Κυριάκος Παπαδόπουλος δεν έκρυψε την απογοήτευση του για τον υποβιβασμό: «Είμαστε πολύ απογοητευμένοι. Λυπάμαι για την ομάδα και για τους ανθρώπους που ανήκουν στον σύλλογο. Θα πρέπει να το ξεπεράσουμε και να επιστρέψει γρήγορα η ομάδα στην πρώτη κατηγορία».

Ο Παπαδόπουλος θεωρεί ότι η καθυστερημένη αλλαγή προπονητή ήταν η αιτία που επήλθε το μοιραίο για το Αμβούργο. «Η γνώμη μου είναι πως ο προπονητής ήρθε πολύ αργά. Μαζί του παίξαμε ποδόσφαιρο στα 8 τελευταία ματς και συγκεντρώσαμε 13 βαθμούς. Όλοι είδαν πως έγιναν βήματα προόδου. Η υποστήριξη του κόσμου ήταν φανταστική. Δεν το έχω ξαναζήσει αυτό».

Αναφερόμενος στο μέλλον του ο Παπαδόπουλος τόνισε: «Τίποτα δεν αποκλείεται. Έχω συμβόλαιο με το Αμβούργο το οποίο ισχύει και για την Β΄ κατηγορία. Δεν είναι η κατάλληλη στιγμή να μιλήσω για αυτό το θέμα. Πρέπει να ξεκουραστώ πρώτα. Αυτό που μπορώ να πω είναι πως θα ήθελα να μείνω στο Αμβούργο. Είναι τεράστιος σύλλογος».