Βούκοβιτς: Πήγε στην Κίνα και βρέθηκε σε καραντίνα!

Ο Γιάγκος Βούκοβιτς ταξίδεψε στην Κίνα για να ενσωματωθεί στην Κινγκντάο και έχει μπει σε καραντίνα για προληπτικούς λόγους λόγω της εξάπλωσης του κορονοϊού στην Ευρώπη.

Βούκοβιτς: Πήγε στην Κίνα και βρέθηκε σε καραντίνα!

Ο κορονοϊός σαρώνει την Ευρώπη και όλα τα κράτη λαμβάνουν αυστηρά μέτρα προκειμένου να τον περιορίσουν όσο αυτό είναι δυνατό. Μέτρα, όμως, λαμβάνει και η Κίνα. Από εκεί μπορεί να ξεκίνησε όλο το κακό, αλλά από τη στιγμή που έχουν καταφέρει και το έχουν περιορίσει δεν θέλουν να το δουν να… ζωντανεύει και πάλι.

Στην Κίνα βλέποντας ότι στην Ευρώπη υπάρχει έξαρση του κορονοϊού βάζουν σε καραντίνα όσους μπαίνουν στη χώρα τους από την Γηραιά Ήπειρο. Κάπως έτσι και ο Γιάγκος Βούκοβιτς μπήκε σε καραντίνα.

Συγκεκριμένα ο πρώην ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού θα συνεχίσει την καριέρα του στην Κινγκντάο, η οποία είναι νεοφώτιστη στο πρωτάθλημα της Κίνας. Ταξίδεψε για να ενσωματωθεί με την ομάδα του, αλλά για προληπτικούς λόγους μπήκε σε καραντίνα σε ξενοδοχείο του Κινγκντάο.

Μαζί με τον Σέρβο κεντρικό αμυντικό βρίσκεται και ο Ρομέν Αλεσαντρινί. Οι Κινέζοι πλέον έχουν λάβει τα μέτρα τους για να μην επιστρέψει ο εφιάλτης και έχουν σφίξει τα λουριά για όσους πηγαίνουν στη χώρα τους από την Ευρώπη.