ΕΚΤΑΚΤΟ: Κανονικά και με κόσμο τα παιχνίδια της Premier League!

Κανονικά και με την παρουσία κόσμου στις εξέδρες θα διεξαχθούν τα παιχνίδια στην Premier League το προσεχές Σαββατοκύριακο (14-15/3).

ΕΚΤΑΚΤΟ: Κανονικά και με κόσμο τα παιχνίδια της Premier League!

Σύμφωνα με Κυβερνητική απόφαση που ανακοινώθηκε το βράδυ της Πέμπτης (12/3), τα παιχνίδια για το πρωτάθλημα της Premier League θα διεξαχθούν κανονικά, όπως έχουν προγραμματιστεί, αυτό το Σαββατοκύριακο (12/3).

Οι βρετανικές Αρχές θεωρούν ότι έχουν πάρει όλα τα απαραίτητα μέτρα πρόληψης για τη μη εξάπλωση του κορονοϊού και στο πλαίσιο αυτό εντάσσεται η απόφαση της διοργανώτριας Αρχής του πρωταθλήματος, όχι μόνο να μην αναβάλει τα παιχνίδια -όπως γίνεται σχεδόν σε όλη την Ευρώπη- αλλά να γίνουν με την παρουσία οπαδών στις εξέδρες!

Στην επίσημη ανακοίνωση της λίγκας αναφέρεται -μεταξύ άλλων- πως "η υγεία των παικτών, των επιτελείων και των φιλάθλων έχουν την απόλυτη σημασία και γι αυτό θα συνεχίσουμε να ακολουθούμε τις εντολές και κατευθύνσεις από το Υπουργείο Υγείας".

Σημειώνεται ότι σε Ιταλία, Ισπανία και Γαλλία έχει ανακοινωθεί η διακοπή των πρωταθλημάτων, ενώ στη Γερμανία οι αγώνες θα γίνονται κεκλεισμένων των θυρών.

Το πρόγραμμα της 30ής αγωνιστικής στην Premier League:

Σάββατο 14 Μαρτίου

(14:30) Γουότφορντ - Λέστερ

(17:00) Μάντσεστερ Σίτι - Μπέρνλι

(17:00) Νιούκαστλ - Σέφιλντ Γιουνάιτεντ

(17:00) Νόριτς - Σάουθαμπτον

(17:00) Μπράιτον - Άρσεναλ

(17:00) Μπόρνμουθ - Κρίσταλ Πάλας

(19:30) Άστον Βίλα - Τσέσλι

Κυριακή 15 Μαρτίου

(16:00) Γουέστ Χαμ - Γουλβς

(18:30) Τότεναμ - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Δευτέρα 16 Μαρτίου

(22:00) Έβερτον - Λίβερπουλ