Αναβολή (και) στον τελικό του ισπανικού Κυπέλλου

Η ισπανική ποδοσφαιρική Ομοσπονδία αποφάσισε να μην διεξαχθεί στις 18 Απριλίου ο τελικός του Κυπέλλου Ισπανίας ανάμεσα στην Ρεάλ Σοσιεδάδ και την Αθλέτικ Μπιλμπάο

Αναβολή (και) στον τελικό του ισπανικού Κυπέλλου

Μάταια περίμεναν οι οπαδοί της Ρεάλ Σοσιεδάδ και οι αντίστοιχοι της Αθλέτικ Μπιλμπάο τις 18 Απριλίου για να δουν ποια ομάδα εκ των δύο θα κατακτήσει το εφετινό Κύπελλο στην Ισπανία.

Η ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της χώρας αποφάσισε την αναβολή της συγκεκριμένης αναμέτρησης και πλέον θα οριστεί νέα ημερομηνία για την διεξαγωγή του παιχνιδιού της τελευταίας φάσης του θεσμού.

Αιτία αποτέλεσαν τα νέα μέτρα που αποφάσισε να πάρει η κυβέρνηση της χώρας για την προστασία των πολιτών από τον κορονοϊό, ο οποίος συνεχίζει να πλήττει ολόκληρο τον πλανήτη. Το πότε θα διεξαχθεί τελικά ο τελικός του Κυπέλλου παραμένει ακόμα στον «αέρα».

Υπενθυμίζεται πως η Αθλέτικ Μπιλμπάο πήρε την πρόκριση για τον τελικό έχοντας αποκλείσει στα ημιτελικά του θεσμού την Χετάφε, ενώ η Ρεάλ Σοδιεδάδ με την σειρά της κέρδισε την Μιραντές. Πλέον, μένει να ανακοινωθεί η απόφαση της Ομοσπονδίας για τη νέα ημερομηνία που θα διεξαχθεί η τελευταία φάση του εφετινού Κυπέλλου.