Oι παίκτες της Άρσεναλ δεν θα εξεταστούν για κορoνοϊό

Σύμφωνα με το «BBC» κανένας παίκτης της Άρσεναλ ή μέλος του προπονητικού τιμ των λονδρέζων δεν θα εξεταστεί για κορονοϊό, παρά την αναβολή του αγώνα με την Μάντσεστερ Σίτι

Oι παίκτες της Άρσεναλ δεν θα εξεταστούν για κορoνοϊό

Την απόφαση να μην υποβάλει σε τεστ για κορονοϊό τους παίκτες της και τα μέλη του προπονητικού της τιμ πήρε η Άρσεναλ, παρά την απόφαση που πάρθηκε για την αναβολή του σημερινού εξ αναβολής αγώνα της με αντίπαλο την Μάντσεστερ Σίτι για την Premier League.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του βρετανικού δικτύου «BBC», λιγότεροι από πέντε παίκτες των «κανονιέρηδων» έχουν απομονωθεί, μιας και είχαν έρθει σε επαφή με τον Βαγγέλη Μαρινάκη μετά τον αγώνα ρεβάνς της Άρσεναλ με τον Ολυμπιακό στο «Έμιρεϊτς» για την φάση των «32» του Europa League.

Ανάλογη ήταν η απόφαση του λονδρέζικου συλλόγου και για λίγα ακόμα άτομα του προπονητικού τιμ που βρίσκονταν κοντά στον ισχυρό άντρα των «ερυθρολεύκων».

Όπως συνεχίζει, η απομόνωση 14 ημερών των παικτών ολοκληρώνεται την Πέμπτη και ως εκ τούτου θα πραγματοποιηθεί κανονικά το ταξίδι της αποστολής των «κανονιέρηδων» το προσεχές Σάββατο (14/03) στο Ανατολικό Σάσεξ, για το ματς κόντρα στην Μπράιτον στο πλαίσιο της 30ης αγωνιστικής του αγγλικού πρωταθλήματος.

Κορονοϊός: Αναβάλλεται το Μάντσεστερ Σίτι - Άρσεναλ λόγω Μαρινάκη

Sky Sports: «Παίκτης της Άρσεναλ είχε χειραψία με τον Μαρινάκη» (vid)