Κορονοϊός: Αναβάλλεται το Μάντσεστερ Σίτι - Άρσεναλ λόγω Μαρινάκη

Το ματς της Τετάρτης (11/3, 21:30) μεταξύ Μάντσεστερ Σίτι και Άρσεναλ για την Premier League αναβάλλεται ως προληπτικό μέτρο κατά του κορονοϊού λόγω του κρούσματος του Βαγγέλη Μαρινάκη.

Κορονοϊός: Αναβάλλεται το Μάντσεστερ Σίτι - Άρσεναλ λόγω Μαρινάκη

Αναβάλλεται η αναμέτρηση της Premier League μεταξύ Μάντσεστερ Σίτι και Άρσεναλ, η οποία ήταν προγραμματισμένη να διεξαχθεί την Τετάρτη (11/3, 21:30) για την 28η αγωνιστική.

Όπως ανακοίνωσαν οι «πολίτες» η αναβολή ελήφθη για προληπτικούς λόγους, μετά από σχετική συμβουλή του ιατρικού επιτελείου, καθώς μέλη της ομάδας των «κανονιέρηδων» φέρονται να είχαν έρθει σε επαφή στη ρεβάνς με τον Ολυμπιακό για τη φάση των «32» του Europa League.

Όλα αυτά ανακοινώθηκαν μία μέρα μετά την ανακοίνωση από τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Ολυμπιακός και Νότιγχαμ Φόρεστ, Βαγγέλη Μαρινάκη, ότι διαγνώστηκε με κορονοϊό.

Ανακοίνωση της Σίτι:

«Το εντός έδρας ματς με την Άρσεναλ αναβάλλεται. Η απόφαση γι' αναβολή ελήφθη ως προληπτικό μέτρο ύστερα από ιατρική συμβουλή, καθώς μέλη της Άρσεναλ φέρονται να ήλθαν σε επαφή με τον ιδιοκτήτη του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη, ο οποίος διαγνώστηκε με κορονοϊό.

Η Μάντσεστερ Σίτι εύχεται στον κύριο Μαρινάκη ταχεία ανάρρωση και θα παρέχει πληροφορίες για τις νέες ημερομηνίες του ματς. Συμβουλεύουμε τους οπαδούς μας να μην ταξιδέψουν στο Έτιχαντ για το ματς».