Δυο κρούσματα κορονοϊού στο Νότιγχαμ - Αναμένεται δήλωση της Φόρεστ για Μαρινάκη (pic + vid)

Η είδηση της προσβολής του Βαγγέλη Μαρινάκη από τον κορονοϊό έγινε πρώτο θέμα στην τοπική ιστοσελίδα του Νότιγχαμ.

Δυο κρούσματα κορονοϊού στο Νότιγχαμ - Αναμένεται δήλωση της Φόρεστ για Μαρινάκη (pic + vid)

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης παρακολούθησε στις 27 Φεβρουαρίου τον αγώνα του Ολυμπιακού με την Άρσεναλ και στη συνέχεια πανηγύρισε με τους παίκτες του στα αποδυτήρια τη νίκη- πρόκριση στους 16 του Europa League.

Άρσεναλ - Ολυμπιακός: Γλέντι πειραιώτικο–Μαρινάκης πατήρ-υιός, τρελός Ματιέ, ματωμένος Μαντί (pics)

ΜΕ ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ ΤΡΕΛΟ!

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ σημαίνει ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ! Δείξαμε για άλλη μία φορά ότι όλοι μαζί μπορούμε να πετύχουμε τα πάντα! Συνεχίζουμε δυνατά στην Ευρώπη, συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε για τον ΘΡΥΛΟ μας! / OLYMPIACOS is FAMILY! We showed yet again that together as one, we can achieve everything! We will continue strong in the UEFA Europa League and “We Keep On Dreaming” for our LEGEND! Olympiacos FC ?⚪️???? #Olympiacos #Family #Win #Europe #UEL #WeKeepOnDreaming #Greece #Football #Piraeus #WeLovePiraeus

Posted by Βαγγέλης Μαρινάκης / Evangelos Marinakis on Friday, 28 February 2020

Ήταν επίσης παρών στο Σίτι Γκράουντ στις 6 Μαρτίου και παρακολούθησε την ήττα 3-0 της Νότιγχαμ από την Μίλγουολ για το πρωτάθλημα της Championship.

Στο μεταξύ στην περιοχή του Νότιγχαμ εντοπίστηκαν δυο κρούσματα κορονοϊού. Συνολικά στην περιφέρεια αυτή έχουν διαγνωστεί επτά κρούσματα.

Κορονοϊός: Το γύρο του κόσμου κάνει η είδηση ότι ο Μαρινάκης προσβλήθηκε από τον ιό Covid-19

Όπως ανακοίνωσε το περιφερειακό συμβούλιο τα δύο άτομα που διαγνώστηκαν χθες είχαν επιστρέψει πρόσφατα από την Ιταλία.

Η είδηση της προσβολής του Βαγγέλη Μαρινάκη από τον κορονοϊό έγινε πρώτο θέμα στην τοπική ιστοσελίδα.

Προσβλήθηκε από κορονοϊό ο Μαρινάκης: «Ο γνωστός ιός με επισκέφθηκε, νιώθω καλά»

To ρεπορτάζ αναπαραγάγει το ποστάρισμα του Μαρινάκη στα social media με το οποίο έκανε γνωστό ότι προσεβλήθη από κορονοϊό.

Και προσθέτει: Το NottinghamshireLive έχει προσεγγίσει το κλαμπ για σχολιασμό της ακριβούς φύσης της ασθένειας του ιδιοκτήτη του.

Ο ρεπόρτερ Ματ Λόου, της Daily Telegraph, ανέφερε σε ποστάρισμά του πως ο Βαγγέλης Μαρινάκης είχε και χειραψία με κάθε μέλος της Νότιγχαμ Φόρεστ κατά την παρουσία του παιχνίδι με τη Μίλγουολ.

Η Αγγλική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία επικοινώνησε με τη Νότιγχαμ Φόρεστ αμέσως μετά την είδηση ότι ο ιδιοκτήτης της έχει προσβληθεί από κορονοϊό.

Σε αυτή εκτιμήθηκε η κατάσταση - και οι συνομιλίες αναμένεται να συνεχιστούν καθ 'όλη τη διάρκεια της ημέρας.