Μεϊγουέδερ: «Αν θέλετε να αγοράσω τη Νιουκάστλ, να μου το πείτε!» (vid)

Με δήλωσή του, ο σούπερ σταρ της πυγμαχίας Φλόιντ Μεϊγουέδερ εμφανίστηκε θετικός στο ενδεχόμενο να αποκτήσει το πλειοψηφικό μετοχικό πακέτο της Νιουκάστλ!

Μεϊγουέδερ: «Αν θέλετε να αγοράσω τη Νιουκάστλ, να μου το πείτε!» (vid)

Το ενδεχόμενο να αποκτήσει το πλειοψηφικό μετοχικό πακέτο της Νιουκάστλ φαίνεται πως εξετάζει ο Φλόιντ Μεϊγουέδερ!

Ο πασίγνωστος Αμερικανός πυγμάχος, ο οποίος επί του παρόντος διατείνεται ότι έχει αποσυρθεί παρότι είναι έτοιμος να ξαναμπεί στα ρινγκ εφόσον η... τιμή είναι σωστή, φιλοξενήθηκε σε σόου που έλαβε χώρα στην αγγλική πόλη και μεταξύ άλλων κλήθηκε να σχολιάσει τις φήμες που τον θέλουν να κάνει σκέψεις για την ομάδα της Νιουκάστλ.

Ο «Money», όπως είναι το παρατσούκλι του, δεν επιβεβαίωσε μεν τη φημολογία, ωστόσο έδωσε μπόλικη τροφή για περαιτέρω σενάρια, καθώς ούτε λίγο ούτε πολύ άφησε... ορθάνοιχτο το ενδεχόμενο να προχωρήσει σε μια τέτοια κίνηση!

«Στις ΗΠΑ το λέμε soccer (σ. και όχι football), όμως η Νιουκάστλ είναι μια φανταστική ομάδα, μια σπουδαία ομάδα. Αν ο κόσμος θέλει να αγοράσω τη Νιουκάστλ, να μου το πει!», ήταν η χαρακτηριστική του απάντηση.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Ουδείς γνωρίζει αν ο Μεϊγουέδερ κάνει σοβαρές σκέψεις να γίνει το «αφεντικό» μιας ομάδας της Premier League, ωστόσο το επιχειρηματικό του πνεύμα και η αμύθητη πλέον περιουσία του αναμφίβολα καθιστούν υπαρκτό αυτό το ενδεχόμενο...

YouTube Credits: The Sayers Film