Serie A: Νίκη η Σασουόλο και μήνυμα από τον σκόρερ Καπούτο για τον κορονοϊό! (pic, vid)

Η Σασουόλο επικράτησε 3-0 της Μπρέσια το βράδυ της Δευτέρας (9/3), όμως την παράσταση έκλεψε η όμορφη κίνηση του δις σκόρερ Φραντσέσκο Καπούτο να στείλει μήνυμα στον κόσμο της Ιταλίας για τον κορονοϊό. Όλα τα αποτελέσματα, οι σκόρερ και η βαθμολογία στη Serie A.

Serie A: Νίκη η Σασουόλο και μήνυμα από τον σκόρερ Καπούτο για τον κορονοϊό! (pic, vid)

Το ματς της Σασουόλο με τη Μπρέσια έκλεισε την αυλαία της 26ης αγωνιστικής της Serie A το βράδυ της Δευτέρας, με τους γηπεδούχους να επικρατούν εύκολα με σκορ 3-0, σε ένα παιχνίδι που φυσικά έγινε κεκλεισμένων των θυρών ελέω του κορονοϊού που μαστίζει την Ιταλία.

Το γεγονός, πάντως, που έκλεψε την παράσταση ήταν η ανθρώπινη κίνηση του σκόρερ των δύο εκ των τριών γκολ των «νεροβέρντι», Φραντσέσκο Καπούτο.

Ο έμπειρος επιθετικός, αμέσως μετά την επίτευξη του πρώτου τέρματός του, έσπευσε στην κάμερα και σήκωσε ένα μικρό πλακάτ, στο οποίο είχε γράψει το ακόλουθο μήνυμα προς τον κόσμο της Ιταλίας που παρακολουθούσε το παιχνίδι:

«Όλα θα πάνε καλά! Μείνετε στο σπίτι».

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Στα άλλα ματς της αγωνιστικής

Η Γιουβέντους μετά από ένα στείρο πρώτο ημίχρονο βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα και υπέταξε 2-0 την Ίντερ στο κεκλεισμένων των θυρών, ελέω κορονοϊού, ντέρμπι του καμπιονάτο.

Ο Ράμσεϊ άνοιξε το σκορ στο 54' με κοντινή προβολή και ο Πάουλο Ντιμπάλα στο 67΄με ατομική προσπάθεια σημείωσε το 2-0, ένα γκολ που βάζει υποψηφιότητα για γκολ του μήνα στην Ευρώπη

H Τζένοα νίκησε 2-1 τη Μίλαν στο «Σαν Σίρο» με γκολ που σημείωσαν οι Πάντεφ (7’) και Κασάτα (41’). Η ομάδα του Πιόλι μείωσε στο 77’ με τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς.

Μετά από 5 αγώνες άποντη η ΣΠΑΛ επέστρεψε στις επιτυχίες επικρατώντας με το μίνιμουμ σκορ της Πάρμα στο άδειο, λόγω της απόφασης των Ιταλικών αρχών για την καταπολέμηση του κορονοϊου να διεξαχθούν όλα τα αθλητικά γεγονότα στη χώρα «κεκλεισμένων» των θυρών ως τις 3 Απρίλη.

Ήταν το πρώτο χρονικά ματς με την σχετική απόφαση και την αναβολή 6 αγώνων του περασμένου Σαββατοκύριακου.

Μάλιστα η αναμέτρηση ξεκίνησε με καθυστέρηση 75 λεπτών λόγω παλινωδιών μεταξύ των αρχών (Ολυμπιακής Επιτροπής, Κυβέρνησης και Λίγκας) για την απόφαση αν θα έπρεπε να διεξαχθεί ή όχι...

Το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης πέτυχε ο Πετάνια με πέναλτι (71') κι η ομάδα της Φεράρα έχει σε 4 αναμετρήσεις με τους «ντουκάλι» ισάριθμες επιτυχίες.

To προφίλ της 26ης αγωνιστικής του Καμπιονάτο

29/2: Λάτσιο - Μπολόνια 2-0, Νάπολι - Τορίνο 2-1.
1/3: Λέτσε - Αταλάνατα 2-7, Κάλιαρι - Ρόμα 3-4.

ΚΥΡΙΑΚΗ 8/3

Πάρμα - ΣΠΑΛ 0-1
(73' πεν. Πετάνια)

Σαμπντόρια - Βερόνα 2-1
(77’, 86’ πεν. Κουαλιαρέλα – 32’ αυτ. Αουντέρο)

Μίλαν - Τζένοα 1-2
(77’ Ιμπραΐμοβιτς – 7’ Πάντεφ, 41’ Κασάτα)

Ουντινέζε - Φιορεντίνα 0-0

Γιουβέντους - Ίντερ 2-0
(54΄Ράμσεϊ, 67΄Ντιμπάλα)

ΔΕΥΤΕΡΑ 9/3

Σασουόλο - Μπρέσια 3-0
(45', 61' Καπούτο, 75' Μπογκά)

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ