Τρίτο βράδυ, πρώτη φωτογραφία του Ροναλντίνιο μέσα από τη φυλακή

Τις τελευταίες ώρες έχει διαρρεύσει στο διαδίκτυο φωτογραφία του Ροναλντίνιο μέσα από τις φυλακές της Παραγουάης όπου κρατείται για την παράνομη είσοδο του στη χώρα.

Τρίτο βράδυ, πρώτη φωτογραφία του Ροναλντίνιο μέσα από τη φυλακή

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει η πρώτη φωτογραφία του Ροναλντίνιο μέσα από τις φυλακές της Παραγουάης όπου κρατείται για τρίτη συνεχόμενη ημέρα.

Ροναλντίνιο: Στη φυλακή για μια νύχτα, μαζί με… έμπορους ναρκωτικών

Ο Βραζιλιάνος μαζί με τον αδερφό του, Ρομπέρτο Ντε Ασίς κατηγορούνται για την παράνομη είσοδο τους στη χώρα μιας και ταξίδεψαν με πλαστά διαβατήρια.

Ροναλντίνιο: Συνελήφθη με πλαστό διαβατήριο στην Παραγουάη! (pics & vid)

Ο άλλοτε ποδοσφαιριστής της Μπαρτσελόνα και της Μίλαν είχε τιμωρηθεί με πρόστιμο ύψους δύο εκατομμυρίων ευρώ για παράνομη ανέγερση κτιρίου.

Ροναλντίνιο: Ψάχνουν εναλλακτική ποινή για τα πλαστά διαβατήρια

Μη μπορώντας να πληρώσουν το εν λόγω ποσό η κυβέρνηση της Βραζιλίας αποφάσισε να τους ακυρώσει τα διαβατήρια με αποτέλεσμα να μην έχουν τη δυνατότητα να ταξιδέψουν.

Ο «Ρόνι» ωστόσο δεν πτοήθηκε από την τιμωρία των Αρχών κάτι που τον οδήγησε σε νέους μπελάδες, αυτή τη φορά στην Παραγουάη.

Ο διάσημος Βραζιλιάνος κρατείται σε φυλακή της Ασουνσιόν από το βράδυ της Παρασκευής. Όπως δήλωσε ο δικηγόρος του, Σέρτζιο Κεϊρόζ, ο πελάτης του δεν αναγνωρίζει την κατηγορία και δηλώνει αθώος, καθώς δεν γνώριζε πως το διαβατήριο που του δόθηκε ήταν παραποιημένο.