Μαρσιάλ, όπως Κριστιάνο Ρονάλντο! (vids)

Ο Άντονι Μαρσιάλ έγινε ο πρώτος ποδοσφαιριστής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, που σκοράρει σε βάρος της Μάντσεστερ Σίτι και στα δύο παιχνίδια της σεζόν, μετά τον Κριστιάν Ρονάλντο!

Μαρσιάλ, όπως Κριστιάνο Ρονάλντο! (vids)

Δεκατρία χρόνια είχαν να δουν οι φίλοι της Γιουνάιτεντ έναν ποδοσφαιριστής της ομάδας τους να σκοράρει σε βάρος της μισητής συμπολίτισσας, Σίτι και στα δύο παιχνίδια της σεζόν!

Premier League: Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Μάντσεστερ Σίτι 2-0 και η Λίβερπουλ στο +25 (highlights)

Ο Άντονι Μαρσιάλ είναι ο μοναδικός στο διάστημα των τελευταία 13 ετών και πρώτος μετά την περίοδο 2006-07, όταν το είχε καταφέρει ο Κριστιάνο Ρονάλντο.

Ο Μαρσιάλ άνοιξε το δρόμο προς τη νίκη (2-0) σε βάρος της Σίτι, για την 28η αγωνιστική της Premier League, σκοράροντας το πρώτο γκολ στο 30ό λεπτό.

To εντυπωσιακό είναι ότι ο Μαρσιάλ είχε σκοράρει στο ίδιο λεπτό (30') και στο παιχνίδι του πρώτου γύρου, στις 7 Δεκεμβρίου, όταν η Γιουνάιτεντ είχε νικήσει 1-2 στην έδρα της Σίτι!

Όσον αφορά τον Ρονάλντο, ο Πορτογάλος είχε σκοράρει τον Δεκέμβριο του 2006, το τρίτο γκολ (85') στη νίκη των "κόκκινων διαβόλων" με 3-1, αλλά και στην εκτός έδρας επιτυχία 0-1 (33' πέναλτι), τον Μάιο του 2007.