Με στρατιωτικές στολές η Ρίζεσπορ κόντρα στην Αλάνιασπορ των Ελλήνων! (pic+vid)

Με στολές παραλλαγές παρατάχθηκαν ο παίκτες κι ο προπονητής της Ρίζεσπορ κόντρα στην Αλάνιασπορ των Μπακασέτα, Τζαβέλλα και Σιώπη!

Με στρατιωτικές στολές η Ρίζεσπορ κόντρα στην Αλάνιασπορ των Ελλήνων! (pic+vid)

Οι παίκτες της Ρίζεσπορ - κόντρα στην ομάδα που παίζουν τρεις Έλληνες παίκτες, ο Τάσος Μπακασέτας (βασικός κι αναντικατάστατος), ο Γιώργος Τζαβέλλας (αγωνίστηκε ως το 73') και ο Μανώλης Σιώπης (εκτός αποστολής) παρατάχθηκαν με μπουφάν παραλλαγής στην παρουσίαση των δύο ομάδων και μπερέδες στρατιωτικούς!

Η κίνηση αυτή έγινε στο πλαίσιο του Mehmetçiğe που είναι μια εκδήλωση μνήμης για τους πεσόντες Τούρκους στρατιώτες. Αλλά το γεγονός ότι συνέβη στον συγκεκριμένο αγώνα στο οποίο πήραν μέρος τρεις Έλληνες ποδοσφαιριστές δημιουργεί διάφορους συνειρμούς με δεδομένη την επιδείνωση των σχέσεων των δυο χωρών.

Με παραλλαγή και μπερέ εμφανίστηκε και προπονητής Ουνάλ Καραμάν που έκανε ντεμπούτο. Αλλά και ο πρόεδρος της ομάδας στην εξέδρα. Καθώς και τα μέλη των Αρχών της πόλης.

Μάλιστα κατά την παράταξη των δυο ομάδων στον αγωνιστικό χώρο οι παίκτες της Ρίζεσπορ γύρισαν την πλάτη προς τους αντιπάλους τους, στρεφόμενοι προς την τουρκική σημαία!


Μάλιστα κατά την προθέρμανση φορούσαν φανέλα με το τουρκικό εθνόσημο.

Για την ιστορία το ματς έληξε 1-1.

Δείτε τον προπονητή της Αλάνιασπορ Ερόλ Μπουλούτ με τον Ουνάλ Καραμάν

Δείτε βίντεο από την εμφάνιση της Ρίζεσπορ