Bundesliga: Πήρε το βαυαρικό ντέρμπι η Μπάγερν, 2-0 την Άουγκσμπουργκ (highlights)

Η Μπάγερν κέρδισε στο βαυαρικό ντέρμπι με την Άουγκσμπουργκ και αύξησε τη διαφορά της από τη Λειψία. Το πλήρες πρόγραμμα, τα highlights και η βαθμολογία στο κορυφαίο ποδοσφαιρικό πρωτάθλημα της Γερμανίας.

Bundesliga: Πήρε το βαυαρικό ντέρμπι η Μπάγερν, 2-0 την Άουγκσμπουργκ (highlights)

Έστω και πιο δύσκολα απ' ό,τι θα περίμενε κανείς, η Μπάγερν πήρε το βαυαρικό ντέρμπι με αντίπαλο την Άουγκσμπουργκ και εκμεταλλεύθηκε τη «γκέλα» της Λειψίας στο Βόλφσμπουργκ.

Χάρη στα γκολ των Μίλερ και Γκορέτσκα οι «κόκκινοι» με σκορ 1-0 πήραν το τρίποντο και αύξησαν τη διαφορά τους από τη Λειψία στο +5, ενώ παραμένουν στο +4 από τη δεύτερη πλέον Ντόρτμουντ.

Η δράση της 25ης αγωνιστικής ολοκληρώθηκε λίγο αργότερα με την ισοπαλία (1-1) ανάμεσα στη Μάιντς και τη Φορτούνα Ντίσελντορφ.

Το Σάββατο...

Εντυπωσιακή ήταν η Μπάγερ Λεβερκούζεν στον εντός έδρας αγώνα με την Άιντραχτ, καθώς συνέτριψε την ομάδα της Φρανκφούρτης με 4-0 κι ανέβηκε στην 4η θέση της Bundesliga.

Την ίδια ώρα, η Βέρντερ προηγήθηκε 0-2 στην έδρα της Χέρτα στο ντεμπούτο του Στέφανου Καπίνο κάτω από τα δοκάρια, ωστόσο αρκέστηκε στην ισοπαλία με 2-2 στο Βερολίνο.

«Γκέλα» για τη Λειψία, η οποία δεν κατάφερε να σκοράρει στην έδρα της πάντα υπολογίσιμης Βόλφσμπουργκ μένοντας στο ισόπαλο 0-0 και χάνοντας περαιτέρω έδαφος στην κούρσα του τίτλου.

Στο ακροτελεύτιο ματς της ημέρας η Ντόρτμουντ πήρε το ντέρμπι με τη Γκλάντμπαχ και κερδίζοντάς τη με σκορ 2-1 ξεπέρασε τη Λειψία στη βαθμολογία!

Την Παρασκευή...

Με νίκη της Κολωνίας και μάλιστα στο «σπίτι» της Πάντερμπορν με σκορ 1-2 ξεκίνησε η αγωνιστική δράση του τριημέρου στη Bundesliga.

Η Κολωνία μπήκε δυναμικά στο ματς και προηγήθηκε 0-2 με τους Μέρε, Έκτορ από το α' κιόλας ημίχρονο, με την Πάντερμπορν να μειώνει στα τελευταία λεπτά με τον Σρμπένι, αλλά να μην καταφέρνει να πετύχει κάτι περισσότερο.

Το προφίλ της 25ης αγωνιστικής:

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 6/3

Πάντερμπορν – Κολωνία 0-2
(73' Σρμπένι - 28' Μέρε, 36' Χέκτορ)

ΣΑΒΒΑΤΟ 7/3

Μπάγερ Λεβερκούζεν – Άιντραχτ Φρανκφούρτης 4-0
(4' Χάβερτς, 14' Μπελαραμπί, 49', 55' Παουλίνιο)

Βόλφσμπουργκ – Λειψία 0-0

Χέρτα Βερολίνου – Βέρντερ Βρέμης 2-2
(41' Σταρκ, 60' Κούνια - 3' Σάρτζεντ, 6' Κλάασεν)

Φράιμπουργκ – Ουνιόν Βερολίνου 3-1
(34', 60' Σάλαϊ, 82' Κοχ - 61' Άντερσον)

Σάλκε – Χόφενχαϊμ 1-1
(20' ΜακΚένι - 69' Μπαουμγκάρτνερ)

Γκλάντμπαχ – Μπορούσια Ντόρτμουντ 1-2
(50' Στιντλ - 8' Αζάρ, 71' Χακίμι)

ΚΥΡΙΑΚΗ 8/3

Μπάγερν Μονάχου – Άουγκσμπουργκ 2-0
(53' Μίλερ, 90' Γκορέτσκα)

Μάιντς – Φορτούνα Ντόσελντορφ 1-1
(61' Οζτουνάλι - 85' Καραμάν)

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ