Μπόκα πρωταθλήτρια με δώρο της Ρίβερ. Ο Τέβες ξέχασε τον κορονοϊό, φίλησε στο στόμα τον Μαραντόνα

Το δώρο της Ρίβερ, το πρωτάθλημα της Μπόκα και ο Τέβες που αψήφησε τον κορονοϊό και φίλησε στο στόμα τον Μαραντόνα - Δείτε τα βίντεο...

Μπόκα πρωταθλήτρια με δώρο της Ρίβερ. Ο Τέβες ξέχασε τον κορονοϊό, φίλησε στο στόμα τον Μαραντόνα

Με ένα πρωτάθλημα ξεχνιούνται τα πάντα. Ειδικά ένα είσαι Μπόκα Τζούνιορς, δηλαδή ζεις για το ποδόσφαιρο. Η Μπόκα πανηγυρίζει για την κατάκτηση του πρωταθλήματος στην Αργεντινή. Αυτού που όλα έδειχναν ότι είχε κατακτήσει η Ρίβερ Πλέιτ.

Ας τα πάρουμε με τη σειρά. Δύο αγωνιστικές πριν από το φινάλε, η Ρίβερ Πλέιτ ήταν στο +3 από την Μπόκα Τζούνιορς. Οι οπαδοί ετοίμαζαν τη φιέστα, αλλά έμειναν με τις ετοιμασίες.

Στα δύο ματς που απέμεναν ήρθαν τα πάνω κάτω. Προτελευταία αγωνιστική και 1-1 με την Ντεφένσα Τζουστίτσια. τελευταία αγωνιστική στην έδρα της Ατλέτικο Τουκουμάν, και πάλι 1-1. Η Μπόκα, νίκησε με 1-0 τη Χιμνάσια Λα Πλάτα με γκολ του Τέβεζ στο 72′, τερμάτισε πρώτη με 48 βαθμούς έναντι 47 της μεγάλης της αντιπάλου.

Το «Μπομπονέρα» πήρε... φωτιά. Δείτε το φινάλε:

Ο Τέβες ήταν ο χρυσός σκόρερ και ποιος ασχολείται με τον κορονοϊό και τις συστάσεις («δεν αγκαλιαζόμαστε, δεν χαιρετιόμαστε, δεν φιλιόμαστε κ.λ.π.). Βρήκε τον Ντιέγκο Μαραντόνα και τον φίλησε στο στόμα: