Γουλβς - Μπράιτον 0-0: Τι δήλωσε ο Νούνο Εσπίριτο Σάντο για Ποντένσε και το ματς με Ολυμπιακό (vid)

Οι δηλώσεις του Νούνο Εσπίριτο Σάντο μετά το 0-0 με την Μπράιτον. Τι είπε για τον Ντανιέλ Ποντένσε και τον αγώνα με τον Ολυμπιακό στο Europa League.

Γουλβς - Μπράιτον 0-0: Τι δήλωσε ο Νούνο Εσπίριτο Σάντο για Ποντένσε και το ματς με Ολυμπιακό (vid)

Η Γουλβς δεν μπόρεσε να διασπάσει την άμυνα της Μπράιτον κι έμεινε στο 0-0 για την 29η αγωνιστική της Premier League.

Γουλβς - Μπράιτον 0-0: «Οι γλάροι» έδειξαν τον τρόπο στον Ολυμπιακό (highlights)

Ο προπονητής της, Νούνο Εσπίριτο Σάντο δήλωσε μετά τον αγώνα

Δεν παίξαμε τόσο καλά, όπως θέλαμε. Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, εναντίον μιας πολύ καλής ομάδας. Ήταν ένα παιχνίδι όχι πάρα πολλών ευκαιριών. Η Μπράιτον είναι μια πολύ καλή ομάδα, πολύ οργανωμένη. Πρέπει να κυκλοφορούμε την μπάλα πιο γρήγορα.

Για τον τρόπο διάσπασης της Μπράιτον

«Περιμέναμε αυτό το είδος παιχνιδιού κι έπρεπε να βρούμε λύσεις σε αυτές τις καταστάσεις. Θα έπρεπε να είχαμε λειτουργήσει καλύτερα. Δεν είναι τόσο το αποτέλεσμα. Είναι το παιχνίδι που θέλαμε να παίξουμε και δεν μπορούσαμε να το κάνουμε.

Για την εξεύρεση λύσεων

Προσπαθήσαμε να βρούμε λύσεις για το παιχνίδι. Μερικές φορές λειτουργεί... Ο Αντάμα (Τραορέ) βοήθησε την ομάδα, ο Ντανιέλ (Ποντένσε) μπήκε καλά, αλλά δεν δημιουργήσαμε πάρα πολλές καταστάσεις. Η Μπράιτον ήταν πολύ καλά οργανωμένη.

Για το ματς με τον Ολυμπιακό

Πρέπει να συνειδητοποιήσουμε ότι δεν αποδώσαμε καλά, όπως θέλαμε. Τώρα πρέπει να αναλύσουμε και να προχωρήσουμε στην επόμενη αναμέτρηση, γιατί την Πέμπτη έχουμε μια μεγάλη πρόκληση μπροστά μας.