Πως θα παίξει η Γουλβς με τη Μπράιτον (pic)

Το τελευταίο της παιχνίδι πριν την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό δίνει το Σάββατο η Γουλβς που υποδέχεται τη Μπράιτον. Ποια τα σχέδια του Εσπιρίτο.

Πως θα παίξει η Γουλβς με τη Μπράιτον (pic)

Λίγες ημέρες πριν την πρώτη «μάχη» με τον Ολυμπιακό η Γουλβς αντιμετωπίζει τη Μπράιτον για την Premier League. Οι «λύκοι» που βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση απέχουν τρεις βαθμούς από την τέταρτη θέση, η οποία δίνει το εισιτήριο για το Champions League της επόμενης αγωνιστικής περιόδου και το Σάββατο (17:00, CS2) θέλουν να έρθουν πιο κοντά.

Το θέμα των ημερών για την αγγλική ομάδα είναι ο τραυματισμός του Αντάμα Τραορέ. Τα ρεπορτάζ τον θέλουν να μένει εκτός ενδεκάδας για το παιχνίδι με τη Μπράιτον προκειμένου να είναι στη διάθεση του Νούνο Εσπιρίτο για το ματς με τον Ολυμπιακό.

Από τα ρεπορτάζ των Άγγλων, πάντως δεν προκύπτει ότι θα γίνουν σαρωτικές αλλαγές στην ενδεκάδα για το ματς με την Μπράιτον. Ο Πατρίσιο θα καθίσει κάτω από τα δοκάρι με τους Μπόλι, Κόντι Σαΐς να παίζουν στην άμυνα. Ο Ντόχερτι θα παίξει στη δεξιά πλευρά και ο Βινάγκρε στην αριστερή. Νέβες και Μουτίνιο θα είναι οι δύο χαφ με τους Νέτο, Ζότα και Χιμένεθ να παίζουν στην κορυφή της επίθεσης.