Κάνει… πάταγο ο Μάριν στην Σαουδική Αραβία!

Ο Μάρκο Μάριν μπορεί να έχει μόλις μία ασίστ σε οκτώ ματς με την Αλ Αχλί, αλλά οι Σαουδάραβες έχουν αρχίσει να τον αποκαλούν «Γερμανό Μέσι».

Κάνει… πάταγο ο Μάριν στην Σαουδική Αραβία!

Ο Μάρκο Μάριν έφυγε από τον Ερυθρό Αστέρα, προτίμησε τα πετροδόλαρα της Σαουδικής Αραβίας, πήγε στην Αλ Αχλί στην οποία μετακόμισε ένα μήνα αργότερα και ο μέχρι πρότινος προπονητής του στην Σερβία, Βλάνταν Μιλόγεβιτς και πλέον ζει στιγμές που δεν μπορούσε να φανταστεί ούτε ο ίδιος.

Τι κι αν έχει μόλις μία ασίστ σε οκτώ παιχνίδια με τη φανέλα της Αλ Αχλί; Οι φαντεζί ενέργειές του, οι ντρίμπλες του, τα τακουνάκια του και οι περίτεχνες κινήσεις του έχουν προκαλέσει θύελλα ενθουσιασμού στην Τζέντα. Οι Σαουδάραβες άρχισαν να τον φωνάζουν «Γερμανό Μέσι», όπως ήταν δηλαδή και το προσωνύμιό του όταν ξεκινούσε την καριέρα του στα γήπεδα της Bundesliga.

Να θυμίσουμε ότι ο Μάριν πήγε στην Σαουδική Αραβία με ένα ηγεμονικό συμβόλαιο που αγγίζει τα 6 εκ. ευρώ συνολικά και έχει ισχύ έως το καλοκαίρι του 2022. Ο δε Ερυθρός Αστέρας έβαλε στα ταμεία του 2,5 εκ. ευρώ για να τον πουλήσει στην Αλ Αχλί.