Άγιαξ: Σε καραντίνα λόγω κορονοϊού ο Πόουλσεν και άλλα δύο μέλη του τιμ

Οι Κρίστιαν Πόουλσεν, Αλεσάντρο Σενμάκερ, αλλά και ένας φυσιοθεραπευτής του Άγιαξ ενδέχεται να έχουν μολυνθεί από τον κορονοϊό και γι' αυτό το λόγο μπήκαν σε καραντίνα.

Άγιαξ: Σε καραντίνα λόγω κορονοϊού ο Πόουλσεν και άλλα δύο μέλη του τιμ

O βοηθός προπονητή του Άγιαξ, Κρίστιαν Πόουλσεν και άλλοι δύο συνεργάτες του Τεν Χαγκ, θα μείνουν μακριά από το σύλλογο λόγω των φόβων ότι μπορεί να έχουν μολυνθεί με κορονοϊό (COVID-19).

Οι τρεις τους θα χρειαστεί να παραμείνουν σε κατ' οίκον περιορισμό μέχρι την επόμενη Παρασκευή, αφού ο Πόουλσεν ήρθε σε επαφή με τον Δανό πρώην διεθνή Τόμας Κάλενμπεργκ, ο οποίος από τότε έχει διαγνωστεί με τον ιό.

Ο Κάλενμπεργκ ήταν στη γιορτή για τα 40α γενέθλια του Πόουλσεν στο Άμστερνταμ την περασμένη Κυριακή.

Οι άλλοι δύο, είναι ο γυμναστής, Αλεσάντρο Σενμάκερ και ένας φυσιοθεραπευτής που ήταν επίσης στο πάρτι.

«Δεν έχουν συμπτώματα και αν παραμείνουν έτσι θα επιστρέψουν στην εργασία την επόμενη εβδομάδα», δήλωσε ένας εκπρόσωπος του Άγιαξ στα ολλανδικά μέσα ενημέρωσης.

Στο μεταξύ και ποδοσφαιριστές των ομάδων της δανέζικης Super League, Μπρόντμπι και Λίνγκμπι, μπήκαν σε «απομόνωση», μετά τη συνάντηση, τις χειραψίες και τους εναγκαλισμούς που είχαν την περασμένη Κυριακή (1/3), με τον πρώην διεθνή Δανό, Τόμας Κάλενμπεργκ, ο οποίος βρέθηκε «θετικός» στον ιό.

Ο Κάλενμπεργκ, που φόρεσε 47 φορές τη φανέλα της εθνικής Δανίας από το 2003 μέχρι το 2014, αγωνιζόμενος παράλληλα σε Οσέρ και Βόλφσμπουργκ, μέχρι την απόσυρσή του από την ενεργό δράση το 2017, μετά από ταξίδι του στο Άμστερνταμ, διεγνώσθη με κορονοϊό την Πέμπτη (5/3) και μπήκε σε «καραντίνα», όπως ανακοίνωσε η διοίκηση της Μπρόντμπι.