Ροναλντίνιο: Συνελήφθη με πλαστό διαβατήριο στην Παραγουάη! (pics & vid)

Ο Ροναλντίνιο και ο αδερφός του ταξίδεψαν στην Παραγουάη με πλαστά διαβατήρια, ωστόσο έγιναν αντιληπτοί και συνελήφθησαν από τις τοπικές αρχές.

Ροναλντίνιο: Συνελήφθη με πλαστό διαβατήριο στην Παραγουάη! (pics & vid)

Σε νέους μπελάδες μπλέχτηκε ο Ροναλντίνιο. Ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ και ο αδερφός του, Ρομπέρτο Ντε Ασίς, συνελήφθησαν την Πέμπτη (5/3) από την Αστυνομία της Παραγουάης για απόπειρα εισόδου στη χώρα με πλαστά διαβατήρια.

Η Αστυνομική διεύθυνση μάλιστα έδωσε τα δύο διαβατήρια στη δημοσιότητα, τα οποία δεν έχουν εκδοθεί από κάποια νόμιμη αρχή.

Για ποιο λόγο όμως ο Ροναλντίνιο και ο αδερφός του αναγκάστηκαν εξ αρχής να ταξιδέψει, χρησιμοποιώντας πλαστά διαβατήρια; Διότι πριν από ένα χρόνο, μια κυβερνητική υπηρεσία είχε επιβάλλει στα δύο αδέρφια πρόστιμο 2 εκατομμυρίων ευρώ για παράνομη ανέγερση κτιρίου.

Οι δύο Βραζιλιάνοι δεν ήθελαν ή δεν μπορούσαν να πληρώσουν το πρόστιμο με αποτέλεσμα Κυβέρνηση να τους ακυρώσει τα διαβατήρια.

Στην Παραγουάη ο Ροναλντίνιο και ο Ρομπέρτο ντε Ασίς μετέβησαν για να λάβουν μέρος σε ένα φιλικό παιχνίδι για φιλανθρωπικούς σκοπούς αλλά και για την παρουσίαση του βιβλίου του πρώην άσου της Μπαρτσελόνα.

Οι δύο Βραζιλιάνοι υπέθεσαν ότι θα ταξιδέψουν χωρίς πρόβλημα ακόμα και με πλαστά διαβατήρια, όμως οι Αστυνομικοί είχαν... άλλη άποψη και πλέον το συμβάν έχει πάρει τεράστιες διαστάσεις, όχι μόνο στη Λατινική Αμερική, αλλά παγκοσμίως...