Πορτογαλία: «Ντου» των Αρχών σε Πόρτο, Μπενφίκα, Σπόρτινγκ και Ζόρζε Μέντες!

Σε εξέλιξη βρίσκεται μεγάλη έρευνα της Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος της Πορτογαλίας. Από τις αρμόδιες Αρχές δεν γλίτωσαν και οι Πόρτο, Μπενφίκα, Σπόρτινγκ αλλά και ο γνωστός μάνατζερ Ζόρζε Μέντες!

Πορτογαλία: «Ντου» των Αρχών σε Πόρτο, Μπενφίκα, Σπόρτινγκ και Ζόρζε Μέντες!

Σε εξέλιξη βρίσκεται μεγάλη έρευνα της Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος της Πορτογαλίας. Από τις αρμόδιες Αρχές δεν γλίτωσαν φυσικά οι Πόρτο, Μπενφίκα, Σπόρτινγκ αλλά και ο γνωστός μάνατζερ Ζόρζε Μέντες!

Σήμερα (Τετάρτη) το πρωί ξεκίνησαν οι έφοδοι στα γραφεία ομάδων της πρώτης κατηγορίας της Πορτογαλίας έτσι ώστε να διαπιστωθούν, εάν φυσικά υπάρχουν, παραβάσεις σε περιπτώσεις μεταγραφών. Στην Πορτογαλία αναφέρουν πως ξεκίνησαν οι έφοδοι γιατί υπάρχουν υπόνοιες για ξέπλυμα βρώμικου χρήματος!

Μάλιστα οι Αρχές έχουν ήδη προχωρήσει σε κατάσχεση συμβολαίων ποδοσφαιριστών ως στοιχεία για την έρευνα.

Ελέγχονται φυσικά οι «μεγάλοι» Πόρτο, Μπενφίκα, Σπόρτινγκ αλλά και οι Γκιμαράες, Μαρίτιμο, Εστορίλ, Πορτιμονένσε.

Εκτός των ομάδων, στο στόχαστρο των Αρχών είναι και ο εκ των κορυφαίων μάνατζερ στον κόσμο, Ζόρζε Μέντες ο οποίος έχει στο πελατολόγιό του, μεταξύ άλλων τους Ζοσέ Μουρίνιο και Κριστιάνο Ρονάλντο.

Μάλιστα σύμφωνα με τα όσα μεταδίδουν τα ΜΜΕ της χώρας, έχει γίνει ήδη έφοδος στο σπίτι του για τη συλλογή στοιχείων!

Παράλληλα, οι Αρχές έχουν ήδη προχωρήσει σε έρευνα στα σπίτια των προέδρων Πίντο ντα Κόστα (Πόρτο), Λουίς Φελίπε Βιέιρα (Μπενφίκα), Φρεντερίκο Βαράντας (Σπόρτινγκ), Αντόνιο Σαλβαδόρ (Μπράγκα).