Κοντά σε Φεράν Τόρες η Μπαρτσελόνα

Ο Φεράν Τόρες είναι από τους πλέον ταλαντούχους ποδοσφαιριστές της Βαλένθια και στη Μπαρτσελόνα... καλοβλέπουν το ενδεχόμενο απόκτησής του.

Κοντά σε Φεράν Τόρες η Μπαρτσελόνα

Η θέση του εξτρέμ είναι μια από αυτές όπου η Μπαρτσελόνα «πονάει», κάτι που είναι εμφανές στον τρόπο παιχνιδιού της τόσο στη La Liga όσο και στο Champions League, καθώς πολύ συχνά «φορτώνει» τον άξονα.

Εύλογα, λοιπόν, στην Καταλονία ελέγχουν διεξοδικά τη διαθέσιμη αγορά για έναν ποιοτικό ακραίο επιθετικό και μία από τις περιπτώσεις που έχουν ξεχωρίσει είναι αυτή του Φεράν Τόρες.

Ο 20χρονος εξτρέμ της Βαλένθια είναι από τους πλέον ταλαντούχους ποδοσφαιριστές των «νυχτερίδων» και στη Μπαρτσελόνα θεωρούν ότι αποτελεί μια εξαιρετική περίπτωση για ενδεχόμενη μεταγραφή.

Σύμφωνα με την έγκυρη El Mundo Deportivo, η διοίκηση των «μπλαουγκράνα» είναι διατεθειμένη να ξοδέψει περίπου 35 εκατομμύρια ευρώ, προκειμένου να κάνει δικό της τον νεαρό παίκτη.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο ίδιος ο Τόρες έχει αρνηθεί δύο φορές πρόταση της Βαλένθια προκειμένου να ανανεώσει, κάτι που ίσως σημαίνει ότι είναι πλέον έτοιμος να κάνει το μεγάλο βήμα και να υπογράψει στο καταλανικό κλαμπ.