Ο Στάριτζ ομολογεί: «Έχω καταστραφεί...»

Ο Ντάνιελ Στάριτζ δήλωσε πως έχει καταστραφεί μετά το διαζύγιο που πήρε από την Τράμπζονσπορ. 

Ο Στάριτζ ομολογεί: «Έχω καταστραφεί...»

Ο πρώην επιθετικός της Λίβερπουλ και της εθνικής Αγγλίας, Ντάνιελ Στάριτζ, δήλωσε ότι «καταστράφηκε» μετά τον αποκλεισμό και το πρόστιμο 75.000 λιρών από την ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Αγγλίας και συγκεκριμένα μέχρι τον Ιούνιο, για παραβίαση των κανόνων στοιχηματισμού.

Τράμπζονσπορ: Τέλος ο Στάριτζ!

Ο 30χρονος άσος, έμεινε χτες (2/3) ελεύθερος από την Τραμπζονσπόρ, μετά από συμφωνία με την ομάδα της Τουρκίας.

«Η σεζόν μου έχει τελειώσει. Έχω καταστραφεί» ανέφερε ο Στάριτζ σε ένα βίντεο στο λογαριασμό του στο YouTube.

Ο Άγγλος επιθετικός κατηγορήθηκε ότι διαβίβασε εσωτερικές πληροφορίες σχετικά με την ενδεχόμενη μεταγραφή του από την Λίβερπουλ, τον Ιανουάριο του 2018, σε φίλους και συγγενείς που χρησιμοποιήθηκαν στη συνέχεια σε σχέση με το στοίχημα.

«Θα συνεχίσω την εκστρατεία για τους επαγγελματίες ποδοσφαιριστές ώστε να μπορούν να μιλούν ελεύθερα με τις οικογένειές τους και τους στενούς φίλους τους χωρίς τον πραγματικό κίνδυνο να τιμωρούνται», πρόσθεσε ο Στάριτζ.

«Αισθάνομαι ότι οι εταιρείες στοιχημάτων και η πρακτική τους και η διαδικασία των ανθρώπων που τοποθετούν στοιχήματα σε παίκτες που μετακινούνται σε ομάδες πρέπει να σταματήσει». Υπενθυμίζουμε πως ο Ντάνιελ Στάριτζ προσχώρησε στην Τραμπζονσπόρ με τριετή συμφωνία τον Αύγουστο και είχε επτά γκολ και τέσσερις ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις.