Χιμένεθ: «Η Γουλβς μπορεί να κάνει ανατροπές»

Ο επιθετικός Ραούλ Χιμένεθ δήλωσε μετά τη νίκη επί της Τότεναμ (3-2) ότι η Γουλβς μπορεί να κάνει ανατροπές στο σκορ.

Χιμένεθ: «Η Γουλβς μπορεί να κάνει ανατροπές»

Σε δηλώσεις του μετά τη νίκη με 3-2 στο Λονδίνο ο σκόρερ του νικητήριου τέρματος της Γουλβς, Ραούλ Χιμένεθ, επεσήμανε: «Είναι εντυπωσιακό το ότι αγωνιστήκαμε σε ένα πολύ δύσκολο γήπεδο και πήραμε τους τρεις βαθμούς. Είμαι περήφανος για τους συμπαίκτες μου και ολόκληρη την ομάδα που πήραμε τη νίκη που χρειαζόμασταν Ξέρουμε ότι είμαστε καλή ομάδα που μπορεί να κάνει τέτοια πράγματα και να φτάνει σε ανατροπές».

Τότεναμ - Γουλβς 2-3: Πετάει φωτιές στην επίθεση (vid + highlights)

Η Γουλβς βρέθηκε να χάνει 2-1 στο ημίχρονο αλλά δεν τα παράτησε: «Αυτό είναι το ομαδικό πνεύμα που υπάρχει στην ομάδα και αυτό είναι που θέλουμε. Σε κάθε παιχνίδι που παίζουμε παλεύουμε μέχρι το τέλος, μέχρι την τελευταία στιγμή. Θέλουμε να συνεχίσουμε τα θετικά αποτελέσματα και να ανέβουμε ακόμα ψηλότερα στον βαθμολογικό πίνακα. Ανατροπή έχουμε κάνει σε άλλα παιχνίδια της σεζόν. Το κάναμε δύο φορές κόντρα στην Τότεναμ και θεωρώ ότι αυτό είναι πολύ σημαντικό για μας. Να συνεχίζουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί. Ποτέ δεν τα παρατάμε και πάντα παλεύουμε ως το φινάλε. Κάθε επιπλέον προσπάθεια από τον καθένα μας κάνει την διαφορά».
«Έχουμε δύσκολα παιχνίδια μπροστά μας, αλλά μπορούμε τη νίκη» τόνισε ο Μεξικανός φορ.

Στην συνέχεια, πρόσθεσε: «Θεωρώ ότι το αξίζουμε. Δουλεύουμε σκληρά για να φτάσουμε εδώ που βρισκόμαστε, να κάνουμε μεγάλο τον σύλλογο και να τον οδηγήσουμε εκεί που του αξίζει. Έχουμε πολλά δύσκολα παιχνίδια μπροστά μας, αλλά πιστεύω ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε και να πάρουμε τη νίκη. Είμαστε περήφανοι για τους εαυτούς μας, την ομάδα και όλοι μαζί προχωράμε».

Όταν ρωτήθηκε μάλιστα για την συνεργασία του με τον Ζότα, ο οποίος του έβγαλε την ασίστ στο 2-3, απάντησε: «Έχουμε πολύ καλή συνεργασία με τον Ζότα. Ακόμα και με τον Αντάμα (σ.σ. Τραορέ) ή οποιονδήποτε άλλον παίζει εκεί. Είμαστε περήφανοι για το παιχνίδι μας και πρέπει να συνεχίσουμε και να πετύχουμε ακόμα περισσότερα γκολ στην συνέχεια».