Bundesliga: «Στοπ» της Λεβερκούζεν στη Λειψία (highlights)

Στο ισόπαλο 1-1 έμειναν οι Λειψία και Λεβερκούζεν για την 24η αγωνιστική της Bundesliga. Το πλήρες πρόγραμμα, τα highlights και η βαθμολογία στο κορυφαίο ποδοσφαιρικό πρωτάθλημα της Γερμανίας.

Bundesliga: «Στοπ» της Λεβερκούζεν στη Λειψία (highlights)

Για την πρωτοπόρο Μπάγερν «δούλεψε» την Κυριακή η Λεβερκούζεν, καθώς κράτησε εκτός έδρας τη δεύτερη της κατάταξης Λειψία στο ισόπαλο 1-1. Η ιστορία του ματς γράφτηκε σε ένα τρίλεπτο στο α' μέρος με τα γκολ των Μπέιλι (29') και Σικ (32').

Στο πρώτο χρονικά ματς της ημέρας η Ουνιόν έφτασε κοντά στη νίκη καθώς προηγήθηκε με 2-0, ωστόσο με αντεπίθεση διαρκείας στο β' ημίχρονο η Βόλφσμπουργκ έφτασε στο 2-2 κι έφυγε με τον βαθμό της ισοπαλίας από το Βερολίνο.

Το Σάββατο...

Επιβλητική ήταν η Μπάγερν στην επίσκεψή της στο Χόφενχαϊμ, καθώς συνέτριψε την ομώνυμη ομάδα με 6-0, πετυχαίνοντας και τα έξι τέρματά της σε διάστημα 55 λεπτών (7' - 62').

Το αξιοσημείωτο της συνάντησης, ωστόσο, δεν ήταν η ευρύτατη νίκη των Βαυαρών, αλλά το γεγονός ότι το ματς διακόπηκε τρεις φορές λόγω υβριστικού πανό που ύψωσαν οι φίλοι της Μπάγερν κατά της διοίκησης της Χόφενχαϊμ, διαμαρτυρόμενοι για τα ακριβά εισιτήρια!

Μάλιστα, σε ένδειξη στήριξης του ιδιοκτήτη της Χόφενχαϊμ, Ντίτμαρ Χοπ, οι παίκτες των δύο ομάδων αποφάσισαν να ολοκληρώσουν το ματς κάνοντας πασούλες μεταξύ τους, κίνηση που καταχειροκροτήθηκε από τους ανθρώπους των δύο κλαμπ και τους φίλους της γηπεδούχου!

Στα άλλα ματς του Σαββάτου, οι Γκλάντμπαχ και Ντόρτμουντ... ίδρωσαν μέχρι να κάμψουν την αντίσταση των Άουγκσμπουργκ (2-3) και Φράιμπουργκ (1-0) αντίστοιχα, η Μάιντς «καθάρισε» 2-0 την ουραγό Πάντερμπορν., ενώ η Κολωνία ξεπέρασε εύκολα το εμπόδιο της παραπαίουσας Σάλκε με 3-0.

Την Παρασκευή...

Με τον πιο εντυπωσιακό τρόπο ξεκίνησε η 24η αγωνιστική της Bundesliga στο Ντίσελντορφ, ανάμεσα στην τοπική Φορτούνα και τη Χέρτα Βερολίνου.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν φουριόζοι στο ματς και προηγήθηκαν με 3-0 στο α' ημίχρονο, ωστόσο η συνέχεια ήταν... σουρεαλιστική.

Η ομάδα του Βερολίνου πραγματοποίησε απίστευτη αντεπίθεση στην επανάληψη, σκοράροντας τρεις φορές και φεύγοντας με μια ανέλπιστη ισοπαλία με σκορ 3-3!

Το προφίλ της 24ης αγωνιστικής:

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (28/2)

Φορτούνα Ντίσελντορφ - Χέρτα Βερολίνου 3-3
(6', 45' Καραμάν, 9' Τόμι - 64' αυτ. Τόμι, 66' Κούνια, 75' πέν. Πιάτεκ)

ΣΑΒΒΑΤΟ (29/2)

Ντόρτμουντ - Φράιμπουργκ 1-0
(15' Σάντσο)

Χόφενχαϊμ - Μπάγερν Μονάχου 0-6
(2' Γκνάμπρι, 7' Κίμιχ, 15' Ζίρκζεε, 33', 47' Κοουτίνιο, 62' Γκορέτσκα)

Μάιντς - Πάντερμπορν 2-0
(29' Κουέισον, 37' Ονισίβο)

Άουγκσμπουργκ - Γκλάντμπαχ 2-3
(57' Λέβεν, 83' Φινμπόγκασον - 49' Μπενσεμπαϊνί, 53', 79' Στιντλ)

Κολωνία - Σάλκε 3-0
(9' Μπορνό, 39' Κόρντομπα, 75' αυτ. Νούμπελ)

ΚΥΡΙΑΚΗ (30/2)

Ουνιόν Βερολίνου - Βόλφσμπουργκ 2-2
(41' Άντερσον, 56' Φρίντριχ - 60' Γκέρχαρτ, 81' Βέγκχορστ)

Λειψία - Μπάγερ Λεβερκούζεν 1-1
(32' Σικ - 29' Μπέιλι)

Βέρντερ Βρέμης - Άιντραχτ Φρανκφούρτης ΑΝΑΒΟΛΗ

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ