Ζιντάν: «Κρίσιμο για εμάς το Clasico»

Ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης, Ζινεντίν Ζιντάν, αναφέρθηκε στην κρισιμότητα του αυριανού Classico (01/03, 22.00) κόντρα στην Μπαρτσελόνα για την ομάδα του στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου»

Ζιντάν: «Κρίσιμο για εμάς το Clasico»

Άγχος για τη νίκη επικρατεί στο «στρατόπεδο» της Ρεάλ Μαδρίτης ενόψει του αυριανού (01/03) Clasico με αντίπαλο την Μπαρτσελόνα (22.00) στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» για την 26η αγωνιστική της La Liga.

Οι «μερένχες» προέρχονται από την ισοπαλία με την Θέλτα και την εκτός έδρας ήττα από την Λεβάντε στο πρωτάθλημα, με αποτέλεσμα να βρεθούν στο -2 από τους πρωτοπόρους της βαθμολογίας «μπλαουγκράνα», ενώ σαν να μην έφταναν αυτά το κακό… τρίτωσε μεσοβδόμαδα όταν έχασαν 2-1 στην έδρα τους από την Μάντσεστερ Σίτι στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι για την φάση των «16» του Champions League.

Επιπρόσθετα, αγνοούν και την γεύση της νίκης στα τρία τελευταία τους ματς στην Μαδρίτη, καθώς είχε προηγηθεί και η ήττα με 4-3 από την Ρεάλ Σοσιεδάδ στις αρχές του μηνός, που είχε ως αποτέλεσμα τον αποκλεισμό της «βασίλισσας» στα προημιτελικά του ισπανικού Κυπέλλου.

Στην συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης, Ζινεντίν Ζιντάν, για το αυριανό παιχνίδι με τους Καταλανούς ήταν ξεκάθαρος:

«Αυτή είναι μια κρίσιμη στιγμή για εμάς γιατί δεν έχουμε κερδίσει τα τρία τελευταία παιχνίδια στο γήπεδο μας, αλλά γνωρίζουμε ότι κάτι τέτοιο μπορεί να συμβεί και πρέπει να διατηρήσουμε μια θετική νοοτροπία. Θα βγούμε από αυτή την κατάσταση μόνο παραμένοντας δυνατοί και να μην ακούμε τι λένε οι άνθρωποι για μας. Θα χρειαστούμε τους οπαδούς μας από την πρώτη έως την τελευταία στιγμή, καταλαβαίνω γιατί οι οπαδοί μας είναι αναστατωμένοι αλλά τους χρειαζόμαστε. Θα δώσουμε τα πάντα στο γήπεδο».