Νέιμαρ: «Δεν προπονούμαι γιατί... ξεκουράζομαι!» (vid)

Τα... καπρίτσια του Νέιμαρ στην Παρί Σεν Ζερμέν συνεχίζονται, με τον παίκτη να αρνείται να προπονηθεί εξαιτίας της δυσαρέσκειάς του με τον χρόνο συμμετοχής που (δεν) του δίνει ο προπονητής του, Τόμας Τούχελ. Τα νεύρα και η αποβολή του στο ματς με τη Μπορντό.

Νέιμαρ: «Δεν προπονούμαι γιατί... ξεκουράζομαι!» (vid)

Στα άκρα έχουν φτάσει οι σχέσεις του Νέιμαρ με τον οργανισμό της Παρί Σεν Ζερμέν και ειδικά με τον προπονητή της ομάδας Τόμας Τούχελ, με τη συμπεριφορά του Βραζιλιάνου άσου να εξακολουθεί να είναι παράδειγμα προς αποφυγή για επαγγελματία ποδοσφαιριστή και μάλιστα τέτοιους βεληνεκούς.

Πιο πρόσφατο κρούσμα για τον Λατινοαμερικανό σταρ ήταν οι δύο κίτρινες κάρτες που δέχθηκε για ισάριθμα -αχρείαστα- σκληρά μαρκαρίσματα μέσα σε ένα λεπτό (!) στις καθυστερήσεις του αγώνα πρωταθλήματος με τη Μπορντό. Συμπεριφορά που αν μη τι άλλο μαρτυρά τη δυσαρέσκεια και τη νευρικότητα του παίκτη.

Δείτε την αποβολή του Νέιμαρ στο 4:36 του βίντεο:

Μια δυσαρέσκεια που πηγάζει από το γεγονός ότι ο Τούχελ είχε κρατήσει τον προερχόμενο από τραυματισμό Βραζιλιάνο (είχε τραυματιστεί στο ματς με τη Μονπελιέ την 1η Φεβρουαρίου) εκτός στον προηγούμενο αγώνα με τη Ντιζόν για το γαλλικό Κύπελλο, λαμβάνοντας υπόψη του το ιατρικό τιμ της Παρί.

Ο ίδιος ο Νέιμαρ, βέβαια, υποστήριξε -και δημόσια- ότι ήταν μια χαρά και πως η αιτιολογία του Τούχελ ότι δεν τον χρησιμοποίησε λόγω τραυματισμού ήταν... άκυρη. Χαρακτηριστικά ήταν τα λόγια του μετά τον αγώνα με τη Ντόρτμουντ για το Champions League:

«Είναι πολύ δύσκολο να είμαι τέσσερα παιχνίδια εκτός, αλλά δυστυχώς δεν ήταν δική μου απόφαση. Ήταν όλου του συλλόγου και των γιατρών. Αυτοί πήραν την απόφαση και δεν μου άρεσε. Ένιωθα καλά, αλλά ο σύλλογος φοβόταν. Στο τέλος ήμουν εγώ που υπέφερα περισσότερο. Σέβομαι τις αποφάσεις του συλλόγου, αλλά δεν μπορεί να είναι έτσι, γιατί ο παίκτης υποφέρει».

Η απόφαση του Τούχελ να μη τον χρησιμοποιήσει στο ματς με τη Ντιζόν προκάλεσε την άμεση αντίδραση του Νέιμαρ, ο οποίος, όπως αποκάλυψε η L' Equipe, στην προπόνηση που ακολούθησε, αρνήθηκε να γυμναστεί με την υπόλοιπη ομάδα λέγοντας ότι... ξεκουράζεται!