Ρεάλ Μαδρίτης: Χειρουργείο για τον Αζάρ!

Όπως όλα δείχνουν ο τραυματισμός που υπέστη ο Εντέν Αζάρ στο παιχνίδι της Ρεάλ Μαδρίτης με την Λεβάντε την περασμένη Κυριακή (23/2) ήταν τόσο σοβαρός που οι γιατροί της «Βασίλισσας» αποφάσισαν ο Βέλγος να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.

Ρεάλ Μαδρίτης: Χειρουργείο για τον Αζάρ!

Νέα ατυχία για τον Εντέν Αζάρ, καθώς ο διεθνής επιθετικός της Ρεάλ Μαδρίτης υπέστη κάταγμα στην περόνη στον προχθεσινό αγώνα (23/2) πρωταθλήματος με τη Λεβάντε. Ο 29χρονος αντικαταστάθηκε στο 67ο λεπτό της αναμέτρησης, όπου οι «μερένγκες» γνώρισαν την ήττα με 1-0.

Ο Βέλγος είχε επιστρέψει στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της «Βασίλισσας» μόλις την περασμένη εβδομάδα, έχοντας μείνει εκτός για σχεδόν τρεις μήνες, λόγω παρόμοιου τραυματισμού.

Αύριο (26/2) θα υπάρξει συνάντηση ανάμεσα σε γιατρούς, τεχνικό επιτελείο αλλά και την πλευρά του παίκτη, προκειμένου να εξετάσουν όλα τα πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα μιας ενδεχόμενης επέμβασης.

Αν τελικά, όπως είναι το πιθανότερο σενάριο, υποβληθεί σε επέμβαση, τότε ο Αζάρ θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν, στερώντας μια πολύτιμη μονάδα από την ομάδα της Μαδρίτης, ενόψει του πρώτου παιχνιδιού με την Μάντσεστερ Σίτι για την φάση των «16» του Champions League και της συνέχειας στην La Liga στην οποία βρίσκεται στην δεύτερη θέση με δύο βαθμούς λιγότερους (53) από την Μπαρτσελόνα (55).