Απίστευτο! Ο Εμενίκε νύσταζε και έφυγε από την προπόνηση

Φοβερό περιστατικό σε προπόνηση της Λας Πάλμας με πρωταγωνιστή τον Νιγηριανό επιθετικό.

Απίστευτο! Ο Εμενίκε νύσταζε και έφυγε από την προπόνηση

Το φυσάνε και δεν κρυώνει στη Λας Πάλμας με τον Εμάνουελ Εμενίκε, τον οποίο πήραν δανεικό τον Ιανουάριο από τον Ολυμπιακό. Ο Νιγηριανός όχι απλά δεν έχει παίξει στην ισπανική ομάδα, αλλά είναι και ζήτημα πόσες προπονήσεις έχει κάνει με τα χρώματα της.

Η ισπανική εφημερίδα As έχει δημοσιεύσει φοβερό περιστατικό που συνέβη σε προπόνηση της Λας Πάλμας την περασμένη εβδομάδα. Σύμφωνα με τους Ισπανούς ο Νιγηριανός επιθετικός αποχώρησε από την προπόνηση επειδή νύσταζε.

Μπορεί να μοιάζει απίστευτο, αλλά όπως γράφει η As αυτός ήταν ο λόγος που έφυγε από την προπόνηση. Ο Εμενίκε ξεκίνησε να κάνει ποδήλατο και σε κάποια στιγμή γύρισε σ’ έναν από τους γυμναστές της ομάδας και του είπε: «Νυστάζω και δεν θέλω να συνεχίσω την προπόνηση». Μοιάζει αστείο, όμως, η As επισημαίνει πως στη συνέχεια μάζεψε τα πράγματα του και αποχώρησε πριν καν εξασφαλίσει άδεια από τον Πάκο Χέμεθ.

Οι Ισπανοί στο ίδιο ρεπορτάζ επισημαίνουν πως ο Εμενίκε τον τελευταίο καιρό έχει καλέσει στα Κανάρια Νησιά αρκετούς φίλους και συγγενείς και στη ουσία απολαμβάνει τις διακοπές του και πληρώνεται!